Kniha Halo - Evoluce

249
Nákupem získáte 7 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Merchandise: Kniha
Kód produktu: 23310
  • Když lidstvo opustilo bezpečí Země a vydalo se vstříc hvězdám, nikoho by nikdy ani nenapadlo, s jakým nebezpečím se tam střetne. Křehké lidské impérium se záhy stává cílem svaté války nezadržitelných mimozemšťanů známých jako Smečka. Miliony životů jsou zmařeny – ale zároveň povstávají i miliony hrdinů a na obou stranách monumentální války se rodí legendy. V povídkách známých autorů jako jsou Eric Nylund, Jeff VanderMeer nebo Karen Travissová se ponoříte do hlubin Halo universa a pohlédnete na něj nejen z perspektivy těch, kdo bojují a umírají za záchranu lidstva, ale i těch, kteří přísahali lidstvo vyhladit.

    Po šesti románech pak přichází poněkud netradiční kniha: sborník povídek známých i méně známých autorů, kteří si dali za cíl vydat se k samotným kořenům tohoto inspirativního univerza. Každý z nich uchopil téma svébytným způsobem, přesto jejich svědectví o zrození legendárních hrdinů (a to nejen na straně lidí) působí naprosto kompaktním dojmem.
    Důvod je jednoduchý: většina autorů už má se psaním do „sdílených světů“ bohaté zkušenosti. Ať už jsou to ostřílení Halo borci Tobias S. Buckell (Coleův protokol) či Eric Nylund (Zkáza Cíle, Duchové Onyxu aj.), nebo autoři úspěšných knih z jiných cyklů: Karen Travissová (Star Wars) nebo B. K. Evenson (Dead Space: Mučedník).
    Proto neváhejte a spolu s nimi a jejich kolegy sestavte mozaiku, jejíž každý příběh funguje sám o sobě, přesto spolu s ostatními tvoří dokonalý celek. Legendy Hala na vás už čekají…

    Podrobnosti:
    žánr: fantasy
    autor: Eric Nylund, Tobias Buckell a další (soubor povídek)
    překlad: Jakub Mařík
    stran: 352
    provedení: brož.
    formát: 14,5×20,5 cm
    ISBN: 978-80-7398-253-9
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly