Herní klávesnice Genesis Rhod 400 RGB
PC

499
Nákupem získáte 15 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Klávesnice
Kód produktu: 28101
  • Každý ambiciózní hráč potřebuje klávesnici vybavenou funkcemi, které mu ulehčí hraní her a umožní vítězit. Klávesnice Genesis Rhod 400 RGB je vybavena funkcí anti-ghosting pro 19 kláves, co znamená, že na ní můžete zmáčknout až 19 kláves najednou bez obav, že některý z nich nebude zaregistrován. Kromě toho nabízí 12 multimediálních tlačítek, 6-zónové RGB podsvícení kláves a odolné tělo vyztužené kovovými svorkami, které zdůrazňuje její netradiční tvar.

    Herní klávesnice Genesis Rhod 400 RGB

    6-ZÓNOVÉ RGB PODSVÍCENÍ

    Rhod 400 RGB obsahuje 6-zónové RGB podsvícení kláves, které umožňuje nastavení oblíbené barvy podsvícení pro každou z šesti zón. Výběr barev je omezen do 7 barevných kombinací (červená, zelená, modrá, žlutá, bledě modrá, fialová, bílá) s možností nastavení 9 světelných režimů. Mezi nejzajímavější z nich patři režim s efektem „PRISMO“ (efekt pohybující se duhy). V každém režimu si můžete nastavit jas podsvícení podle potřeby, abychom vás světlo neoslepovalo během nočních bitev a zároveň umožní vždycky zmáčknout ten správný kláves. Navíc tento model je vybaven Česko-slovenskou lokalizaci písmen, co může být nepostrádatelné, jestli plánujete používat klávesnici k psaní textů.

    ODOLNOST A POHODLÍ
    Dobrá herní klávesnice musí v první řadě poskytnout vysokou odolnost a pohodlí během náročného používání. Jednou z nejlepších vlastností modelu Rhod 400 RGB je robustní pouzdro, které je navíc vyztuženo dvěma hliníkovými svorkami. Díky středně vysokému zdvihu kláves, je tato klávesnice pohodlná i při každodenním použití. Kromě toho výklopní zadní nožky umožňují změnu naklopení klávesnice a učinit používání ještě pohodlnější.

    Herní klávesnice Genesis Rhod 400 RGB

    ZÁMĚNA ŠÍPEK A KLÁVES WASD
    Někteří hráči preferují nastavení kláves, kde klávesy WASD fungují jako šípky. Díky klávesové zkratce FN + W můžete snadno a rychle zaměnit klávesy WASD na klávesy z funkci šípek bez toho, aby jste museli instalovat nějaký software, nebo provést časově náročné změny v nastavení hry.

    SNADNÉ OVLÁDÁNÍ MULTIMÉDIÍ
    Klávesnice Genesis Rhod 400 RGB poskytuje intuitivní a snadný přístup k ovládání multimédií, co ocení každý nároční uživatel. Ovládat multimédia lze snadno pomocí kombinaci kláves FN + F1 - F12.

    Herní klávesnice Genesis Rhod 400 RGB

    VODĚODOLNÁ KONSTRUKCE
    Mechanizmus kláves, který je srdcem každé klávesnice je navržen tak, aby se v případě polití, dovnitř nedostala žádná kapalina. Kromě toho, speciální odvodňovací otvory pomáhají rychle osušit zařízení a zabránit poškození.

    Herní klávesnice Genesis Rhod 400 RGB

    SPECIFIKACE
    Rozměry klávesnice: 463 x 168 x 30 mm
    Hmotnost klávesnice: 873g
    Rozhraní: USB 2.0
    Počet kláves: 104
    Mechanizmus kláves: membránový
    Barva podsvícení kláves: červená, zelená, modrá, žlutá, bledě modrá, fialová, bílá, duhová
    Délka kabelu: 1,8m
    Lokalizace: CZ/SK
    Systémové požadavky: Windows XP, Vista, 7, 8, 10, Mac OS, Linux

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly