Herní klávesnice + myš Razer Holiday Bundle (2018) US
PC

1 999
Nákupem získáte 20 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Klávesnice, Příslušenství
Merchandise: Myš, Podložka pod myš
Kód produktu: 31916
  • Prémiová sada herní klávesnice Razer Cynosa Chroma, herní myši Razer Abyssus Essential a podložky pod myš Razer Goliathus Chroma. Nechybí oblíbené podsvícení a vše nabídne špičkovou kvalitu.

    Klávesnice má anglické rozložení kláves, chybí tak české znaky a prohozeny jsou Y a Z. 
    RAZER CYNOSA CHROMA

    Razer Cynosa Chroma je výkonná herní klávesnice propracovaná do těch nejmenších detailů, které dokážou naprosto podpořit vaše herní úsilí a možná i rozhodnout v té nejvíce potřebné chvíli. Klávesnice je vybavena možností přizpůsobit si vše, na co jen pomyslíte a překrásným podsvícením hned s několika efekty. Vychutnejte si a užijte své oblíbené hry s klávesnicí pro ně přímo stvořenou.

    Měkké a polstrované klávesy. 104 individuálně přizpůsobitelných podsvícených kláves. Kvalitní klávesnice odolná vůči polití. Anti-ghosting obvody a 10-key Rollover. 22 zón podsvícení. Služba Razer Synapse. Možnost režimu her.

    Herní klávesnice + myš Razer Holiday Bundle (2018) US

    RAZER ABYSSUS ESSENTIAL
    Ergonomický tvar herní myši Razer Abyssus Essential se třemi tlačítky s velmi citlivou odezvou ji předurčuje speciálně pro FPS hry. Současná herní scéna si zakládá na realistickém pojetí, co se týče grafiky i zvuků a každá milisekunda rozhoduje o hráčově životě či smrti. Proto se tato myš velmi pohodlně drží a díky svému tvaru umožňuje hráči rychle reagovat.

    Uvolněte svou kreativitu pomocí aplikace Chroma Studio. Prozkoumejte paletu možností osvětlení, animací a efektů - možnosti jsou nekonečné. Vytvořte vlastní efekty osvětlení a sdílejte je s přáteli, nebo navštivte systém Chroma Workshop a stáhněte si oblíbené vizuální profily.

    Herní optická myš, která je nabízí rozlišení 7.200 DPI. Periferie má tři velmi přesná tlačítka, která nabízejí skvělou výdrž - až 10 milionů kliků. Kabel má delku 2,1 metru a je tak dostatečně dlouhý.

    RAZER GOLIATHUS CHROMA
    Razer Goliathus Chroma je příjemně měkká herní podložka pod myš, která zvládá spoustu světelných efektů, má 16,8 milionů barev. Má pevně obšité okraje a je z velmi kvalitního materiálu, po němž se myš pohybuje úplně hladce. Díky tomu bude hraní ještě větší zábava a každé vaše zamíření na nepřítele bude ještě přesnější.

    Razer Goliathus Chroma doplní každou herní sestavu. Jestli si potrpíte na živé barvy a podsvícení, jímž se produkty značky Razer vyznačují, jste tady na správné adrese. Tato podložka pod myš vás rozhodně nezklame a na vašem stole se bude perfektně vyjímat.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (2)

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Jan Vaník: Zdravím, znovu naskladnění této sady už neplánujeme. Díky za pochopení.

    • Jan Vaník

      Dobrý den, kdy budete mít produkt na skladě?

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

hracversusprisery, hernicteni, jaroslavsvelch
playstation5, playstation4, jarnislevy, springsale
starwarsoutlaws, starwars, hvezdnevalky, darek
valak, figurky, horor
pochmurnykraj, harrowcounty, deskovahra, komiks
hobit, bilbopytlik, bilbobaggins, hobbit