Herní klávesnice + myš Razer Holiday Bundle (2018) US
PC

1 999
Nákupem získáte 20 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Klávesnice, Příslušenství
Merchandise: Myš, Podložka pod myš
Kód produktu: 31916
  • Prémiová sada herní klávesnice Razer Cynosa Chroma, herní myši Razer Abyssus Essential a podložky pod myš Razer Goliathus Chroma. Nechybí oblíbené podsvícení a vše nabídne špičkovou kvalitu.

    Klávesnice má anglické rozložení kláves, chybí tak české znaky a prohozeny jsou Y a Z. 
    RAZER CYNOSA CHROMA

    Razer Cynosa Chroma je výkonná herní klávesnice propracovaná do těch nejmenších detailů, které dokážou naprosto podpořit vaše herní úsilí a možná i rozhodnout v té nejvíce potřebné chvíli. Klávesnice je vybavena možností přizpůsobit si vše, na co jen pomyslíte a překrásným podsvícením hned s několika efekty. Vychutnejte si a užijte své oblíbené hry s klávesnicí pro ně přímo stvořenou.

    Měkké a polstrované klávesy. 104 individuálně přizpůsobitelných podsvícených kláves. Kvalitní klávesnice odolná vůči polití. Anti-ghosting obvody a 10-key Rollover. 22 zón podsvícení. Služba Razer Synapse. Možnost režimu her.

    Herní klávesnice + myš Razer Holiday Bundle (2018) US

    RAZER ABYSSUS ESSENTIAL
    Ergonomický tvar herní myši Razer Abyssus Essential se třemi tlačítky s velmi citlivou odezvou ji předurčuje speciálně pro FPS hry. Současná herní scéna si zakládá na realistickém pojetí, co se týče grafiky i zvuků a každá milisekunda rozhoduje o hráčově životě či smrti. Proto se tato myš velmi pohodlně drží a díky svému tvaru umožňuje hráči rychle reagovat.

    Uvolněte svou kreativitu pomocí aplikace Chroma Studio. Prozkoumejte paletu možností osvětlení, animací a efektů - možnosti jsou nekonečné. Vytvořte vlastní efekty osvětlení a sdílejte je s přáteli, nebo navštivte systém Chroma Workshop a stáhněte si oblíbené vizuální profily.

    Herní optická myš, která je nabízí rozlišení 7.200 DPI. Periferie má tři velmi přesná tlačítka, která nabízejí skvělou výdrž - až 10 milionů kliků. Kabel má delku 2,1 metru a je tak dostatečně dlouhý.

    RAZER GOLIATHUS CHROMA
    Razer Goliathus Chroma je příjemně měkká herní podložka pod myš, která zvládá spoustu světelných efektů, má 16,8 milionů barev. Má pevně obšité okraje a je z velmi kvalitního materiálu, po němž se myš pohybuje úplně hladce. Díky tomu bude hraní ještě větší zábava a každé vaše zamíření na nepřítele bude ještě přesnější.

    Razer Goliathus Chroma doplní každou herní sestavu. Jestli si potrpíte na živé barvy a podsvícení, jímž se produkty značky Razer vyznačují, jste tady na správné adrese. Tato podložka pod myš vás rozhodně nezklame a na vašem stole se bude perfektně vyjímat.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (2)

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Jan Vaník: Zdravím, znovu naskladnění této sady už neplánujeme. Díky za pochopení.

    • Jan Vaník

      Dobrý den, kdy budete mít produkt na skladě?

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly