Herní optická myš Xenon 200
PC

459
Nákupem získáte 14 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Merchandise: Myš
Kód produktu: 28099
  • Dárek k objednávce - Herní podložka pod myš Genesis PROMO 2017

    Dobrá herní myš by měla být vybavena nadstandardními vlastnostmi mezi, které patří: zvýšena odolnost, funkčnost, komfort používaní, precizní sensor a hlavně moderní vzhled. Herní myš Genesis Xenon 200 je určitě dobrou volbou pro každého, kdo si potrpí na všechny tyto vlastnosti, ale nepotřebuje nejvýkonnější snímač. Tento model myši je nacpaný spousta užitečnými funkcemi, které splní očekávání i náročnějších hráčů. Každý opravdový hráč určitě docení její pokročilý software, RGB podsvícení a 7 programovatelných tlačítek.

    Herní optická myš Xenon 200


    PRECIZNÍ HERNÍ SNÍMAČ

    Myš Xenon 200 je vybavena precizním optickým snímačem Avago 5050 s maximálním rozlišením 3000 DPI, který si svou spolehlivostí získal srdce mnoha hráčů. DPI rozlišení lze měnit za chodu v 4 úrovních pomocí tlačítka DPI. Myš obsahuje 2 dodatečné tlačítka, kde do jednoho z nich je na trvale přednastavena funkce přepínání mezi 3 režimy, což znamená, že uživatel si může do každého z nich uložit libovolné nastavení a přecházet mezi režimy jediným zmáčknutím tlačítka, bez přerušování hry. Druhé dodatečné tlačítko je umístěné na levým boku myši, které profesionály často používají jako palební, nebo snajperské tlačítko, co jim pomáhá snadněji pokonat soupeře.

    POKROČILÝ SOFTWARE
    Součástí herní myši Xenon 200 je pokročilý software s editorem maker a profilů, který umožňuje naprogramovat velké množství funkci a přizpůsobit myš svým požadavkům. Díky vestavěné paměti si myš dokáže zapamatovat všechny nastavení i v případu připojení myši do jiného počítače.

    Herní optická myš Xenon 200

    RGB PODSVÍCENÍ
    Pokročilý software nabízí také možnost nastavení podsvícení myši až v 16 milionů barvách, kde jsou dostupné 3 režimy nastavení: stálé, pulzující a neonové.

    RYCHLÁ ODEZVA
    Rychlá odezva myši 1 ms zaručí, že myš bez mrknutí oka bleskurychlé vykoná každý povel i při těch nejrychlejších změnách pohybu, nebo zmáčknutí spouště.

    Herní optická myš Xenon 200

    ODOLNOST A ERGONOMIE
    Každá opravdová herní myš musí mýt zvýšenou odolnost na náročnější používání. Tak jako každá myš Genesis i Xenon 200 je vyroben z vysoce kvalitních komponentů, co potvrzují spínače hlavních tlačítek o živostnosti až 10 miliónů kliknutí. Navíc tělo myši je ergonomicky tvarované tak, aby zajistila pohodlné a pevné uchopení i díky měkčené gumě na levým boku. Dalším řešením, které zvyšuje životnost výrobku je textilní kabel o délce 1,8 m.

    SPECIFIKACE
    Počet tlačítek: 8
    Počet programovatelných tlačítek: 7
    Snímač: Optický, AVAGO 5050
    Rozlišení: 500 - 3200 DPI
    Snímkování: 1000 Hz
    Odezva: 1 ms
    Maximální rychlost zpracování dat: 4500 FPS
    Maximální zrychlení: 8G
    Rychlost: 30 ips
    Konektor: USB 2.0
    Délka kabelu: 180 cm
    Komunikace: Kabelová
    Podporované operační systémy: Win. XP / Vista / 7 / 8 / 10
    Další funkce: Plug & Play
    Šířka: 76 mm
    Výška: 44 mm
    Délka: 124 mm
    Software: Ano

     
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly