Dr. Kawashimas Devilish Brain Training
3DS

699
Nákupem získáte 14 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Logické
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 26771
  • Technologie 21. století přinesla zdánlivě neomezené možnosti jak zůstat ve spojení se svými blízkými. Neustálý komunikační proud však u mnoha lidí způsobilo informační závislost. A právě na toto současné dilema se zaměřuje titul Dr. Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay focused?, který vychází exkluzivně pro všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS.


    STARÝ ZNÁMÝ DOKTOR KAWASHIMA
    Třetí titul populární série, které se v Evropě prodalo více jak 15 milionů kopií, byl opět vyvinut ve spolupráci s neurologem Dr. Ryutou Kawashimou a soustřeďuje se na trénink schopností soustředit se a využívat pracovní paměť. Pracovní paměť je důležitou funkcí mozku, která dočasné ukládá informace, se kterými ještě nebylo nijak naloženo. Pravidelným procházením výzev a cvičení této hry po dobu několika minut po několik týdnů, zlepší vaši soustředěnost.

    Dr. Kawashimas Devilish Brain Training (3DS)

    SPECIFICKÝ TRÉNINKOVÝ PROGRAM
    Dr. Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay focused? obsahuje 30 cvičení a miniher, ze kterých je 18 zbrusu nových. Ty největší cvičení přitom vynikají schopností se dynamicky přizpůsobovat, tak aby vytvářely specifický tréninkový program.

    Dr. Kawashimas Devilish Brain Training (3DS)

    SOUSTŘEDIT SE A ZÁROVEŇ SI VZPOMENOUT
    Například ve cvičení s názvem „Devilish Calculations“ si budete muset vzpomenout na řešení předchozího matematického příkladu, zatímco už musíte věnovat pozornost další rovnici. Příklady a otázky přicházejí a odcházejí rychle. Soustředit se a zároveň se snažit vzpomenout si na specifickou informaci, aniž byste chybovali, se tak může ukázat jako docela tvrdý oříšek.

    Dr. Kawashimas Devilish Brain Training (3DS)

    DYNAMICKÁ OBTÍŽNOST
    V dalším ďábelském cvičení „Devilish Mice“ budete muset současně sledovat několik cestiček, kterými běhají kočkami pronásledované myši. Zní to jednoduše, ale je to mnohem těžší než to zní! Pokud pro vás bude některé cvičení příliš těžké, nezoufejte! Hra upravuje jejich obtížnost zcela dynamicky a navíc v reálném čase podle vašich výsledků. Tvrdými výzvami a upravující se obtížností představuje Devilish Brain Training hru, která bude posouvat vaši pracovní paměť a soustředěnost neustále k novým výšinám.

     

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly