Mario Tennis Open
3DS

349
Nákupem získáte 3 Kredity
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Pro všechny
Štítky: Tenis
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 16901
  • Mario Tennis Open je tenisovou arkádou zasazenou do světa Houbového království, která vyjde exkluzivně pro Nintendo 3DS. Jedná se o nejnovější příspěvek do herní série Mario Tennis, která je tu s námi už z dob Nintenda 64 a kterou již tradičně vyvíjí studio Camelot.



    HRATELNOST

    Mario Tennis Open je arkádový tenis, který lze hrát jak v singleplayeru, tak v multiplayer a to v několika módech. Hratelné postavy jsou známými tvářemi z her odehrávající se v Houbovém králoství. Jím jsou inspirovány také jednotlivá hřistě, na kterých se budou zápasy odehrávat. Ty sebou přinášejí různé vlastnosti. Jejich povrch ovlivňuje například odraz a rychlost míčku. Poprvé v sérii bude také možné hrát sám za sebe! Stačí vybrat svou karikaturu Mii.

    POSTAVY
    Mario, Luigi, Peach, Daisy, Yoshi, Boo, Bowser, Bowser Jr., Donkey Kong, Diddy Kong, Waluigi, Wario, Mii a další!

    OVLÁDÁNÍ
    Nintendo 3DS s sebou přináší několik možností ovladání a Mario Tennis Open jeho možností plně využívá. Hráče ovládáte analogovým Circle Padem, se kterým také míříte. Akčními tlačítky případně jejich kombinacemi máte pod palcem všechny druhy úderů. Alternativně je můžete vybírat také prostřednictvím dotykového displeje. Pohyby konzolí se pak rozhlížíte po hřišti.

    MULTIPLAYER
    Pro multiplayer je k dispozici jak lokální bezdrátové spojení pro čtyři hráče včetně podpory funkce Download Play. Díky ní vám bude stačit pouhá jedna cartridge s hrou. Vůbec poprvé v sérii budete moci hrát také online! Mario Tennis Open pro to využívá novou službu Nintendo Network, přes kterou budete moci hrát po internetu buď se svými přáteli anebo najít vhodné soupeře ze svého regionu. Za vítězství budete získávat medaile a navíc budete lézt nahoru po online žebříčcích.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly