Star Fox 64
3DS

399
Nákupem získáte 8 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 7 let
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 15284
  • StarFox 64 3D je remakem velice oblíbené střílečky Lylat Wars, která vyšla v roce 1997 pro Nintendo 64. Lišák a jeho jednotka Star Fox čelí dalšímu tajemnému nepříteli.



    PŘÍBĚH

    V příběhu se vše točí okolo zlého vědce Androsse, který byl generálem Pepperem násilně přemístěn na opuštěnou planetu Venom, kde se už podle všeho nemohl dopustit ničeho hrozného. Avšak jednoho dne byly právě v této části planetárního systému Lylat zaznamenány podezřelé aktivity a tak byl tým StarFox, který se skládá z lišáka Jamese McClouda, Pigma Dengara a Peppyho Hareho, vyslán aby zjistili, co se na planetě Venom děje. Poté co na Venomu dorazili, Pigma svůj tým zradil a James s Peppym byli Androssem zajati, přičemž Peppy posléze dokázal utéci.

    HRATELNOST
    Jejich boj proti Androssovi provede tým skrze 16 světů, které jsou tvořeny deseti planetami, třemi sektory, dvěmi obrannými stanicemi a jedním polem asteroidů. Těmito světy proletíte jako Fox McCloud v hlavní roli spolu se svými partnery v kluzácích, ze kterých budete střílet. Na obrazovce vždy uvidíte svůj kluzák a terč, pro zamíření. Zda vše dobře dopadne bude jenom na Vás!

    OVLÁDÁNÍ
    Ovládání hry je kombinací akčních tlačítek, analogové páčky Circle Pad a dotykového displeje, na kterém je mapa a dialogy. Grafika je mírně vylepšená a především převedená do 3D, jehož efekty by měly sahat i z displeje.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla