Yo-Kai Watch 2: Fleshy Souls
3DS

(1x)
799
Nákupem získáte 32 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Fantasy
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 25818
  • Nate a jeho loajální společníci Jibanyan a Whisper se vrací společně s hrami Yo-Kai Watch 2: Bony Spirits a Yo-Kai Watch 2: Fleshy Souls. Připravte se cestovat časem, prozkoumávat detailně zpracované prostředí, přátelit se se svéráznými a často rošťáckými Yo-kai a objevit původ vůbec prvních Yo-kai Watch. No a vůbec poprvé budou moct hráči vzít své oblíbené Yo-kai a postavit se s nimi svým kamarádům v řadě herních módů.


    YO-KAI A NEPLECHY
    Každý Yo-kai má svou jedinečnou osobnost, ale jedno mají všichni společné. Hrozně rádi tropí neplechu, zatímco zůstávají skryti lidskému zraku. S trochou porozumění a správným jídlem je ale možné si rošťácké Yo-kai (staré i nové) naklonit a přibrat je na své epické dobrodružství.

    Yo-Kai Watch 2: Fleshy Souls (3DS)

    CESTOVÁNÍ V ČASE
    Na své výpravě pak hráči potkají speciálního Yo-kai jménem Hovernyan, který jim ukáže, jak cestovat časem. Budou tedy moci navštívit město Springdale tak, jak vypadalo před 60 lety, cestovat mezi různými lokacemi a okamžitě přepínat mezi minulostí a přítomností, zatímco se budou snažit odhalit tajemství skrývající se za zkaženým Yo-kai. Na svých cestách časem budou moci hráči splnit přes 80 napínavých vedlejších úkolů, které zahrnují vypomáhání obyvatelům města s jejich každodenními problémy. Podáním pomocné ruky místním hráči navíc objeví nové Yo-kai a získají užitečné předměty, které jim pomohou na jejich dobrodružství.

    Yo-Kai Watch 2: Fleshy Souls (3DS)

    MULTIPLAYER S PŘÁTELI
    Vůbec poprvé mohou hráči měnit Yo-kai medaile online a vytvořit si tak tým ze svých oblíbených Yo-kai, se kterými následně mohou vyzvat své kamarády v plnohodnotných multiplayerových módech. Ať už vyhrají nebo prohrají, získají Battle Pointy, za které si budou moci kupovat předměty z oficiálního BP obchodu. Ty jim pomohou posilovat a vypouštět uvězněné Yo-kai. Tento unikátní soubojový sys-tém podporuje přátelský a férový multiplayerový zážitek pro hráče všech věkových kategorií a dovedností.

     

     

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (1)

    (Xzone.cz)
    Ověřený nákup

    Yokai watch je hra co mě nikdy nezklame :)

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly