FIFA 19
SWITCH

599
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Pro všechny
Štítky: Fotbal
Typ hry: Hra pro jednoho hráče, Hra pro více hráčů, Online multiplayer, Lokální multiplayer
Jazyk: České titulkyČeské titulky, AngličtinaAngličtina, PolštinaPolština, MaďarštinaMaďarština
Kód produktu: 28444
  • Zahrajte si ve FIFA 19 fotbal na té nejvyšší klubové úrovni. UEFA Champions League, Europa League a Super Cup přinesou hráčům rozsáhlé turnajové možnosti, oficiální audiovizuální prezentaci a zcela nový komentátorský tým ve složení Derek Rae a Lee Dixon.



    EVROPSKÉ POHÁRY A NOVÝ KOMENTÁŘ

    UEFA Champions League, Europa League a Super Cup se ve FIFA 19 představí v mnoha podobách. Od honby za titulem v režimu Cesta: Šampioni, přes aktualizace živého obsahu ve FIFA 19 Ultimate Teamu či začlenění do režimů Výkop a Kariéra až po úplně nový, samostatný režim Champions League – všude tam se můžete ve FIFA 19 setkat s největší fotbalovou klubovou soutěží na světě. Zcela nová komentátorská dvojice Derek Rae a Lee Dixon se postará o charakteristický styl přenosů z UEFA Champions League, Europa League a Super Cupu.

    FIFA 19 (SWITCH)

    OPĚT LEPŠÍ HRATELNOST
    Díky novým prvkům hratelnosti v EA SPORTS FIFA 19 budete mít pod kontrolou každý moment na hřišti, ať už se to týká zápasové taktiky, nebo techniky s míčem. Úplně nový systém aktivního zpracování míče umožňuje jeho lepší kontrolu, dynamická taktika slouží k detailnějšímu a přitom jednoduššímu nastavení týmu, souboje 50 na 50 zajišťují větší nasazení a důraz na dovednost při soubojích o míč, načasovaná zakončení zvyšují kontrolu uživatele při střelách a stále se vyvíjející technologie Real Player Motion dál posouvá úroveň zpracování jednotlivých hráčů pomocí realistických a autentických animací.

    FIFA 19 (SWITCH)

    ŽIVÝ OBSAH
    Staňte se součástí nejoblíbenějšího režimu série FIFA a vybudujte si vysněný tým z tisíců dostupných hráčů. Nejprestižnější klubová pohárová soutěž přinese do FIFA 19 Ultimate Teamu „živý“ obsah z UEFA Champions League i Europa League.

    NEJLEPŠÍ FIFA NA CESTY
    Nechte se okouzlit nejautentičtější fotbalovou hrou, jaká kdy vyšla pro Nintendo Switch. Charakteristické týmové a hráčské osobnosti, oficiální audiovizuální prezentace zápasů pro některé z největších ligových soutěží světa a přepracovaný systém střelby vás vtáhnou do hry jako nikdy předtím. FIFA vám nabídne zábavu kdekoli, kdykoli a jakkoli chcete. Připojte ji k televizi a hrajte sami, či ve více hráčích, anebo pokračujte v hraní těchto režimů, i když vyrazíte ven.

    FIFA 19 (SWITCH)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (2)

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      vegetacr: V textu bylo uvedeno, ze PC, PS4 a XONE verze bude mít mód Cesta. Větu jsme ale odstranili, aby zbytečně nemátla.
      Lokalizace zatím nebyla upřesněna, raději ale měníme na angličtinu. Děkujeme za upozornění!

    • vegetacr

      Zdarvim. Jen 2 dotazy. Píšete, že switch verze bude mít mod cesta je to pravda nebo ne jelikož na netu píši něco jiného a že hra bude mít češtinu což jsem taky nikde nedohledal? Díky za odpověď.

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla