Leisure Suit Larry - Wet Dreams Dry Twice
SWITCH

999
Nákupem získáte 30 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Erotické, Vtipné, 2D adventura, Příběhové
Typ hry: Hra pro jednoho hráče
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 36176
Máte dohráno? Hru vykupujeme!

Za tuto hru u nás dostanete:

 150 Kč

nebo

 220 kreditů

Dodatečné informace k výkupu

  • Hry vykupujeme na všech našich prodejnách.
  • Vykupujeme jen nepoškozené a nepoškrábané, plně funkční hry. Přímo na prodejně s vámi sepíšeme vše potřebné.
  • Za hru dostanete ihned peníze nebo si můžete nechat přičíst na svůj Xzone účet kredity (Co jsou kredity?) a využít je při pozdějším nákupu. Případně si můžete ihned vybrat jiné zboží vyšší hodnoty protiúčtem a doplatíte jen rozdíl. Protiúčet je zvýhodněn o hodnotu, kterou vidíte jako kredity. Hry protiúčtem se musí vyzvednout ihned při výkupu na prodejně a mohou být nové nebo bazarové.
  • Uvedené ceny jsou pouze orientační a pravidelně se mění. Tato stránka není obchodní nabídkou, ani nabídkou na uzavření kupní smlouvy. Přesnou cenu a to zda hru vykupujeme se dozvíte u prodavače na prodejně.
  • Vykupujeme pouze od fyzických osob ve věku od 15 let s platným dokladem totožnosti. Pro zamezení spekulací je stanoven maximální limit výkupu 5000 Kč na osobu na den.
  • Kódy na bonusy, DLC a další rozšířený obsah mohou být použité a nemusí být přiloženy.
  • Každé balení musí obsahovat disk se hrou (paměťovou kartu u Switch her), manuál (pokud byl v originálním balení přítomen) a krabičku.
  • Nevykupujeme hry s označením NOT FOR RESALE, BUNDLE COPY, novinářské verze apod. Vykupujeme pouze hry určené pro evropský trh a to v českém či anglickém jazyce.
  • Ahoj, dámy, je na čase opět zvlhnout! Ještě jsem s vámi neskončil a pořád se mi o vás zdá ve hře Leisure Suit Larry – Wet Dreams Dry Twice. Odešel jsem z New Lost Wages, ztratil se v Cancumu a připravoval jsem se na svatbu se svou jedinou pravou láskou Faith. Nepředvídané okolnosti nám však veselku překazily, takže jsme zase od sebe! Je někde ve slavném, prosluněném a obrovském souostroví Kalau‘a a já ji musím najít. Pomozte mi - jestli ji brzo nenajdu, asi exploduju!


    SRDCE PATŘÍ FAITH

    Žádná překážka mě od Faith neudrží nadlouho, dokonce ani divoké a nezkrocené ostrovy Kalau’a. Ty krásné ostrovní děvy mě mohou rozptýlit jen na určitou dobu, protože kompas mého srdce ukazuje pouze jediným směrem - k Faith! Vydáte se se mnou jako praví piráti a stanete se skutečnými zlatokopy? Přidejte se k mé posádce na této velkolepé výpravě - akorát možná skončíte promočení až na kůži!

    Leisure Suit Larry - Wet Dreams Dry Twice (PS4)
    KLASICKÁ ADVENTURA
    Prozkoumejte souostroví Kalau‘a se všemi těmi záhadnými a nádhernými ostrovy – hra obsahuje přes 50 ručně kreslených lokací. Potkejte se s více než 40 novými i starými přáteli z Wet Dreams Don’t Dry a zapovídejte se se svěžími novými přítelkyněmi. Pomozte Larrymu vyřešit náročné a vzrušující (a možná trochu erotické) nové hádanky a splňte všechny úkoly, aby se dočkal svého skutečně šťastného konce.

    Leisure Suit Larry - Wet Dreams Dry Twice (PS4)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla