Pillars of Eternity 2: Deadfire
SWITCH

1 399
Nákupem získáte 42 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 12 let
Štítky: Fantasy
Typ hry: Hra pro jednoho hráče
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 27873
Máte dohráno? Hru vykupujeme!

Za tuto hru u nás dostanete:

 250 Kč

nebo

 300 kreditů

Dodatečné informace k výkupu

  • Hry vykupujeme na všech našich prodejnách.
  • Vykupujeme jen nepoškozené a nepoškrábané, plně funkční hry. Přímo na prodejně s vámi sepíšeme vše potřebné.
  • Za hru dostanete ihned peníze nebo si můžete nechat přičíst na svůj Xzone účet kredity (Co jsou kredity?) a využít je při pozdějším nákupu. Případně si můžete ihned vybrat jiné zboží vyšší hodnoty protiúčtem a doplatíte jen rozdíl. Protiúčet je zvýhodněn o hodnotu, kterou vidíte jako kredity. Hry protiúčtem se musí vyzvednout ihned při výkupu na prodejně a mohou být nové nebo bazarové.
  • Uvedené ceny jsou pouze orientační a pravidelně se mění. Tato stránka není obchodní nabídkou, ani nabídkou na uzavření kupní smlouvy. Přesnou cenu a to zda hru vykupujeme se dozvíte u prodavače na prodejně.
  • Vykupujeme pouze od fyzických osob ve věku od 15 let s platným dokladem totožnosti. Pro zamezení spekulací je stanoven maximální limit výkupu 5000 Kč na osobu na den.
  • Kódy na bonusy, DLC a další rozšířený obsah mohou být použité a nemusí být přiloženy.
  • Každé balení musí obsahovat disk se hrou (paměťovou kartu u Switch her), manuál (pokud byl v originálním balení přítomen) a krabičku.
  • Nevykupujeme hry s označením NOT FOR RESALE, BUNDLE COPY, novinářské verze apod. Vykupujeme pouze hry určené pro evropský trh a to v českém či anglickém jazyce.
  • Pronásledujte zlotřilého boha na moři i na souši v pokračování cenami ověnčeného RPG Pillars of Eternity. Velte své lodi na nebezpečné objevitelské výpravě přes neprobádané souostroví Deadfire. Podvolte svět své vůli a prozkoumejte hlubiny nekonečných možností včetně detailních úprav postavy, naprosté svobody průzkumu a dalších významných rozhodnutí na každém kroku.


    HLUBOKÝ RPG ZÁŽITEK

    Deadfire je obohacený o moderní technologii a funkce a navazuje na základy klasické hratelnosti D&D s výrazně vylepšenou grafikou, hlubšími herními mechanismy a zcela novým, zručně napsaným příběhem, kde na rozhodnutích opravdu záleží.

    Pillars of Eternity 2: Deadfire (PC)

    OBJEVTE NOVÝ REGION DEADFIRE
    Naplánujte si vlastní kurs na své lodi a prozkoumejte bohaté a exotické souostroví, objevujte nová místa, interagujte s jejich obyvateli a zapojte se do řady úkolů v každém přístavu.

    Pillars of Eternity 2: Deadfire (PC)

    DEJTE DOHRAMADY DRUŽINU
    Vyberte si ze 7 různých společníků, kteří se k vám přidají na výpravě, a každému z nich přiřaďte hned několik tříd a hlubších schopností. Staňte se svědky jejich osobních vztahů a interakcí, které se rozvíjejí díky novému systému společníků.

    Pillars of Eternity 2: Deadfire (PC)

    NAVIGUJTE SVOU LOĎ PO MOŘI
    Vaše loď coby vaše pevnost na moři je mnohem víc než než obyčejné plavidlo určené k průzkumu. Vylepšujte si loď a posádku a vyberte si, které schopnosti chcete vylepšovat, abyste přežili nebezpečná setkání, která vás čekají.

    Pillars of Eternity 2: Deadfire (PC)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (1)

    • Score

      Už tam bylo datum 31.3 . Snad to neodloží na další rok :-/ Těším se na N.Switch verzi :-) .

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla