Steep
SWITCH

1 549
Nákupem získáte 31 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 12 let
Štítky: Zimní
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 25875
  • Utáhněte si přezky, nasaďte helmy a jde se na svah. Čeká vás obrovský otevřený svět Alp a Aljašky, kde je sníh vždy čerstvý a jízda nikdy nekončí. Prozkoumejte ty největší hory světa na lyžích, snowboardu, paraglidu nebo ve wingsuitu. Hrajte solo nebo se spojte s okolními hráči na horách. Nahrávejte svoje parádní jízdy a triky nebo posílejte kamarádům výzvy k překonání.



    RAZTE SI VLASTNÍ CESTU

    Volně se pohybujte po otevřeným světem a sami se rozhodněte, jakým způsobem chcete zdolat zdejší vrcholky hor. Zvolte si při objevování horských tras jeden ze čtyř jedinečných prostředků: lyže, snowboard, wingsuit kombinézu nebo padákový kluzák. Razte si cestu zasněženým terénem a oblohou, objevujte skrytá zákoutí a nebo si jen tak vychutnávejte krásu, kterou vám může vysokohorské prostředí Alp a Aljašky nabídnout.

    Steep (PC)

    PROŽIJTE S OSTATNÍMI NEZAPOMENUTELNÉ CHVÍLE
    Sdílejte s ostatními hráči adrenalinem nabité zážitky. Setkávejte se s jinými hráči v otevřeném světě a rozhodněte se, jestli je budete následovat a hrát s nimi. Spojte se s kamarády a vytáhněte se s těmi nejšílenějšími kousky, jaké si jen lze představit; můžete dokonce i kombinovat sportovní disciplíny a vymyslet tak pořádně ulítlé triky. Vyzvěte kamarády, ať se pokusí překonat vaše osobní rekordy, trasy a skóre.

    Steep (PC)

    ZÚČASTNĚTE SE ŠIROKÉ ŘADY VÝZEV
    Dokažte, že jste králem či královnou hor, a pusťte se do jedinečných, velkolepých výzev, které důkladně otestují vaše schopnosti. Zúčastněte se specifických výzev navržených pro každou disciplínu zvlášť, například skoku na lyžích, létání u země nebo lesního slalomu. Soutěžte v každé disciplíně s kamarády a celou herní komunitou prostřednictvím výsledkových tabulí. Vydejte se na epické horské výpravy, abyste objevili tajemství hor a zažili neopakovatelné chvíle.

    Steep (PC)

    VŠE SDÍLEJTE
    Myslíte si, že stojí za to se o vaše zážitky podělit? Připomeňte si své nejpůsobivější chvilky a výzvy a sdílejte nahrávky na všech sociálních sítích. Pokaždé, když si prorazíte novou cestu z kopce, stanete se autory jedinečného sjezdu, na který se mohou podívat vaši kamarádi online a zažít jej s vámi. Připomeňte si všechny své nejelegantnější jízdy, nejdrsnější kolize i nejdivočejší triky. Zvolte si ideální úhel kamery, tempo, rychlost přehrávání a vytvořte dokonalý záznam.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (6)

    • Red

      Jak píše X přede mnou, dnes už je všechno jinak:
      https://www.polygon.com/2018/8/9/17673002/steep-nintendo-switch-olympics

      :(

    • x

      Ubisoft oznámil, že vývoj hry byl zastaven. Vzhledem k již dřívějšímu pomalému postupu vývoje pravděpodobně hra na Switch nevyjde.

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Red: Už je to hodně podezřelé, ale podle měsíc starého vyjádření Ubisoftu je hra stále v přípravě :)

    • Red

      Zdravím, nechtělo by tohle minimálně schovat?

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Ubisoft zatím pořád neřekl datum. Snad do konce roku.

    • Velkej Venca

      Kdy vyjde tato hra na switch rád bych si ji od vás koupil máte to nejlevnější

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla