V-Rally 4
SWITCH

1 799
Nákupem získáte 54 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Auta, Offroad, Rally
Typ hry: Hra pro jednoho hráče, Hra pro více hráčů, Online multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 28619
  • Legendární V-Rally se po téměř 14 letech vrací! Užijte si extrémní zážitek a staňte se expertem v náročné simulaci. Vrhněte se na výzvy v podobě rallye, rallycrossu, driftů, bugin i jízdy do kopce a vydejte se na velkolepou výpravu napříč všemi kontinenty.



    RYCHLOST, ADRENALIN A RYCHLÉ REFLEXY

    Ovládněte nebezpečné silnice, nehostinné podmínky a prostředí, neustále se snažte o co nejvyšší rychlost a užijte si adrenalin, který vám zrychlí reflexy. Za volantem těch nejlegendárnějších offroadových vozidel v každé kategorii vyjeďte na ty nejtěžší trasy v úchvatném okolí.

    V-Rally 4 (PC)

    NUDIT SE NEBUDETE
    V různých módech v sobě nechte probudit jezdce. V Rallye od Keni po park Sequoia dominujte na těch nejnáročnějších tratích v často extrémních podmínkách za volantem moderních i historických vozidel. V V-Rally Crossu se dočkáte napínavých závodů pro 8 jezdců v terénu i na asfaltu. A to není vše, dočkáte se i přesného driftování v Extreme-Khana, expertem na jízdu v kopcovité krajině v režimu Buggy a usednete za volant silných monster v režimu Hillclimb.

    V-Rally 4 (PC)

    BOHATÁ GARÁŽ
    Přes 50 modelů aut, včetně nejslavnějších kousků na poli rallye a extrémních motorových sportů, které si můžete vyzkoušet, sbírat, vylepšovat, upravovat a především s nimi vynikat! Hru vyvinulo studio Kylotonn Racing Games, které se specializuje na závodní simulátory. V-Rally 4 obsahuje veškeré nejnovější fyzikální a grafické vymoženosti KT Engine. V-Rally 4 navíc obsahuje režim kariéry a inovativní online režim, který zcela přetvoří váš zážitek i postup hrou.

    V-Rally 4 (PC)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla