WWE 2K Battlegrounds
SWITCH

1 099
Nákupem získáte 33 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Boxování, Wrestling
Typ hry: Hra pro jednoho hráče, Hra pro více hráčů, Online multiplayer, Lokální multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 34074
  • S potěšením představujeme novou hru WWE 2K Battlegrounds z dílny herního studia Saber Interactive, která nabídne hráčům zcela novou zkušenost ze světa wrestlingu s akční arkádovou a zábavnou hratelností a s neotřelým designem postav, prostředí a pohybů. Na hráče čeká více než 70 postav WWE Superstars a Legends při vydání hry a další hvězdy budou následovat po vydání.


    HERNÍ MÓDY

    Exhibition:

    Zúčastněte se zápasů Exhibition doma nebo na cestě, kdykoliv a kdekoliv, v lokálním a online multiplayeru pro až 4 hráče.
    Campaign: Přidejte se k dobrodružství 7 nových nadějných hráčů v kampaňovém režimu a utkejte se o možnost získat kontrakt WWE. Odemykejte nové arény inspirované lokacemi jako je Everglades, Bootcamp, Mexico, New York a Skotsko, a získávejte cenné rady od legendárních osobností WWE, jako je "Stone Cold" Steve Austin nebo Paul Heyman.
    King of Battleground: Utkejte se v tomto online módu, kde se proti sobě postaví 4 hráči, zatímco další 4 čekají na vstup do ringu a kde vyhrává poslední přeživší.
    Online: Otestujte své dovednosti v online turnajích a Exhibition zápasech.

    WWE 2K Battlegrounds (PS4)
    KOLBIŠTĚ
    Osm unikátních zápasnických lokací Battlegrounds přinese zábavnou akci a interaktivní elementy přidávající na vřavě, spolu s nehoráznými zbraněmi, kterými budou hráči bušit do svých oponentů. Sneste se z vojenské helikoptéry, rozdrťte protivníka automobilem v autodílně a vrhněte je do chřtánu hladového aligátora v bažině. O bombastický komentář a perfektní doplnění atmosféry se postará legendární WWE komentátorské duo Mauro Ranallo a Jerry "The King" Lawler.

    WWE 2K Battlegrounds (PS4)
    UPRAVTE PODLE SEBE
    Hráči budou mít také možnost přizpůsobit si arény dle svých představ a dát tak každému zápasu nádech osobitosti a využít Superstar Creator a navrhnout si svou unikátní WWE Superstar postavy s rozdílnými tělesnými typy, oblečením, vlasy a bojovými styly.

    WWE 2K Battlegrounds (PS4)
    ZNÁMÉ TVÁŘE
    WWE 2K Battlegrounds přinese rozličné legendy WWE jako je Roman Reigns, Drew McIntyre, Charlotte Flair, Becky Lynch, Asuka, Daniel Bryan, Kofi Kingston, Randy Orton, Andre the Giant, Undertaker, Mankind, Shawn Michaels, Yokozuna, Sgt. Slaughter a mnoho dalších.

    WWE 2K Battlegrounds (PS4)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

hobit, bilbopytlik, bilbobaggins, hobbit
heroesofmightandmagic3, deskovka, deskovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
zaklinac, geratl, ovineakrvi, divokyhon
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, ceskehry
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky