Fast Racing Neo
WIIU

699
Nákupem získáte 14 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Pro všechny
Štítky: Sci-Fi
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 25326
  • Závoďte neuvěřitelnou rychlostí napříč futuristickým sci-fi světem ve FAST Racing NEO. Nasedněte za volant nepřeberného množství antigravitačních vozů a šlápněte na plyn. Pokuste se stát se živoucí legendou a zdolat všechny tři ligy, z nichž v každé budete muset překonat vyšší laťku… a vyšší rychlost!



    RŮZNORODÉ TRATĚ

    Prosvištěte celkem 16 dlouhými, spletitými tratěmi, které se mohou pyšnit překrásnými scenériemi a realistickým počasím. Klouzejte po náledí a čelte divoké sněhové bouři, která vám zastíní výhled z čela kokpitu, proplétejte se mezi mrakodrapy v deštivé hi-tech metropoli a mějte se na pozoru před písečnými bouřemi, které vás z dráhy mohou bez varování strhnout!

    ZÁVOĎTE JAK CHCETE
    K manévrování v ostrých zatáčkách, objíždění překážek a skákání na nebezpečných rampách můžete používat jak tradiční ovládání, tak ovládání pomocí pohybového senzoru. Změnou fáze vaší lodi změníte její barvu, a pokud se sladíte s barevnými panely na trati, vystřelí vás rychle dopředu! Díky funkci off-TV play můžete závodit i na obrazovce Wii U GamePadu.

    ON-LINE ZÁVODY
    Závodníci, kteří touží po ještě větších výzvách, je naleznou v multiplayerových módech FAST Racing Neo: soupeřte až proti sedmi dalším hráčům on-line nebo se třemi kamarády na jediné televizi ve split-screen multiplayeru a pokuste se svým skóre překonat ty nejlepší časy v on-line žebříčku.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

kingdomcomedeliverance, kcd, kingdomcomedeliverance2, henryhascometoseeus
fallout, falloutseries, vault, falloutlucy
hracversusprisery, hernicteni, jaroslavsvelch
playstation5, playstation4, jarnislevy, springsale
starwarsoutlaws, starwars, hvezdnevalky, darek
valak, figurky, horor