The Legend of Zelda: Twilight Princess HD
WIIU

1 299
Nákupem získáte 26 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 12 let
Štítky: Fantasy
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 23948
  • Nejnovější pokračování slavné RPG série se na Wii U objeví v rozšířené a notně vylepšené verzi. Hlavní hrdina Link bude znovu zachraňovat zemi Hyrule a procházet labyrinty, řešit hádanky a bojovat s nepřáteli.



    PROBUĎTE HRDINU

    Když se ďábelské temné síly chystají proměnit malebnou a mírumilovnou zemi Hyrule ve zničené ruiny, musí se něco stát. Minimálně to, že mladý farmář Link zapomene na hektary s láskou a péčí kultivované flóry, stáje s prospívající faunou a probudí v sobě pravého hrdinu bez bázně a hany, který se hrozícímu nebezpečí postaví.

    The Legend of Zelda: Twilight Princess HD - Limited Edition (WIIU)

    BÝTI VLKEM
    Novinkou Twilight Princess dílu byla „rozpolcenost“ hlavního hrdiny - při cestě do Šerého království se z Linka stane vlk a s vydatnou pomocí tajemné dívky jménem Midna bude muset část hry strávit v kůži dravé psovité šelmy. Díky Wii u GamePadu tak budou hráči jednoduše spravovat své inventáře, prohlížet si mapu a dokonce se proměňovat do vlčí formy jednoduchým poklepáním na displej, to vše bez nutnosti pozastavit hru.

    The Legend of Zelda: Twilight Princess HD - Limited Edition (WIIU)

    SNADNĚJŠÍ HLEDÁNÍ
    K dispozici budou také úplně nový předmět s názvem Ghost Lantern, kterých hráčům pomůže snáze plnit úkoly založené na sbírání Poe Soul. Tato lucerna totiž bude při jejím nesení zářit vždy, když se v oblasti bude nacházet některý Poe. Zároveň také došlo ke snížení počtu Tears of Light, které je potřeba sesbírat v různých částech Linkova dobrodružství ze šestnácti na čtrnáct, díky čemuž budou tyto sběratelské úkoly o něco málo snadnější.

    The Legend of Zelda: Twilight Princess HD - Limited Edition (WIIU)

    PRO DSRŇÁKY
    Veteráni série i noví dobrodruzi hledající dodatečné výzvy se pak mohou pustit do nového Hero módu. Hráči zde budou dostávat dvojnásobné poškození, nenajdou žádná životy doplňující srdíčka a svět bude zrcadlově obrácený, takže všechny dungeony budou mít zcela obrácené rozložení. Pro absolutně ultimátní výzvu pak stačí přiložit Ganondorf amiibo k čtečí plošce na Wii U GamePadu a dále tak zdvojnásobit poškození od nepřátel.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly