Gamepad Thrustmaster eSwap X Pro Controller (XSX, XSS, XONE, PC)
XBOX

4 499
Nákupem získáte 90 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Ovladač
Kód produktu: 36279
  • Thrustmaster je hrdý, že může nabídnout nové herní příslušenství pro Xbox Series X|S, Xbox One a PC (Windows 10): tím je profesionální gamepad, určený pro hráče, kteří chtějí své hraní posunout na vyšší úroveň, dosáhnout nových výšin a získat co nejlepší možné ohodnocení. ESWAP X PRO CONTROLLER představuje moduly nové generace a špičkové technologie T-MOD, které díky své zcela modulární ergonomii, průmyslovým komponentům, bezplatnému konfiguračnímu softwaru pro hráče na Xbox a PC (Windows 10) a neomezenému ekosystému přídavných modulů (prodávají se samostatně), byl navržen tak, aby ho bylo možné přizpůsobit všem herním stylům. Tento výrobek je oficiálně licencované zařízení pro Xbox Series X|S, a je kompatibilní s Xbox One, a také na PC se systémem Windows 10.

    BALENÍ OBSAHUJE

    - 1 x gamepad ESWAP X PRO CONTROLLER
    - 2 x vyměnitelné moduly mini páček
    - 2 x vyměnitelné moduly úchopů
    - 2 x vyměnitelné spouště
    - 1 x vyměnitelný 4směrový D-pad modul
    - 1 x napájecí kabel
    - 1 x šroubovák pro vyjmutí modulů
    - 1 x malé pouzdro pro šroubovák a kabel
    - Stručná příručka a informace o záruce

    Kompatibilita: Xbox Series X|S, Xbox One a PC (Windows 10)
    Rozměry a hmotnost: 160 x 120 x 60 mm / 300 g
    Rozměry a hmotnost balení: 200 x 82 x 235 mm / 1018 g

    VŠEOBECNÉ VLASTNOSTI

    - Plně modulární profesionální gamepad
    - Mini páčky příští generace (NXG) : delší životnost a větší přesnost
    - Fyzické uzamykání spouští; přímé remapování zadních tlačítek
    - Technologie T-MOD a funkce Hot Swap (výměna modulů za chodu) vám umožňuje zaměňovat jeden modul za jiný — v kterémkoliv okamžiku hry
    - Extrémně přesné moduly a akční tlačítka s minimální dobou odezvy
    - Neomezený ekosystém modulů (prodávají se samostatně) pro maximální všestrannost a neustále se zlepšující herní pohodlí
    - Bezplatný software pro hráče na Xbox a PC (Windows 10): lze upravit všechny důležitá nastavení gamepadu (přednastavení ve hře, nastavení remapování, citlivosti, vibrací atd.)

    ERGONOMICKÉ VLASTNOSTI
    - 4 další tlačítka, která lze znovu mapovat prostřednictvím samotného ovladače.
    - Uzamykací západky, které vám umožňují ovládat pohyb spouště (RT/LT).
    - Lišta s tlačítky, která umožňuje ovládat hlasitost sluchátek s mikrofonem (není součástí balení) a aktivovat/deaktivovat mikrofon přímo prostřednictvím samotného ovladače.
    - Ergonomická spoušť ve stylu Xbox®.
    - Uložte si 2 různé herní profily do vnitřní paměti ovladače: přepínejte mezi konfiguracemi v reálném čase, abyste se mohli okamžitě přizpůsobit!

    Gamepad Thrustmaster eSwap X Pro Controller (XSX, XSS, XONE, PC)
    MULTIFUNKČNÍ PC/XBOX APLIKACE ZDARMA
    - Přeprogramování tlačítek (a další ovládací prvky).
    - Konfigurace mini páček (citlivost a mrtvé zóny).
    - Konfigurace spouště (citlivost a mrtvé zóny).
    - Přizpůsobení úrovně vibrací u rukojetí a spouštěčů ovladače (0–100%).
    - Import/export herních profilů.
    - Aplikace je k dispozici ke stažení z obchodu Microsoft/Xbox Store (dostupná přímo prostřednictvím konzole Xbox).

    KOMPONENTY V PRŮMYSLOVÉ KVALITĚ
    Supercitlivé mikrospínače. Rychlá odezva a jasná cvaknutí, která můžete opravdu cítit. [NOVÉ] Nové mini páčky NXG: pro více než 2 miliony sepnutí! Tyto komponenty nové generace zajišťují zvýšenou přesnost a odolnost. Tlačítka ABXY a D-pad určená pro více než 5 milionů sepnutí, pro prodlouženou životnost! Praktické a bezpečné: pletený kabel s proprietárním konektorem, který zabraňuje nechtěnému odpojení.

    Gamepad Thrustmaster eSwap X Pro Controller (XSX, XSS, XONE, PC)
    GAMEPAD URČENÝ PRO ÚŽASNÝ VÝKON VE HRÁCH PRO VÍCE HRÁČŮ
    Sestavit. Naprogramovat. Nastavit. Přeuspořádat. Přesný, citlivý a přizpůsobitelný gamepad oficiálně licencovaný pro Xbox Series X|S, vybaven moduly příští generace (NXG), které zajišťují optimalizovaný zážitek pro každou hru a pro každého hráče. Navržen tak, aby vám pomohl posunout vaše hraní na vyšší úroveň, dosáhnout vyššího výkonu a získat co možná nejlepší hodnocení.

    MINI PÁČKY PŘÍŠTÍ GENERACE
    Ovladač ESWAP X PRO CONTROLLER je vybaven analogovými mini páčkami (NXG) příští generace pro zvýšenou přesnost a delší životnost ve srovnání s předchozími mini páčkami od Thrustmasteru. Užijete si lepší mechanickou odolnost (+33 %), zlepšenou přesnost návratu do středové polohy (+66 %), a dvojnásobnou životnost zabudovaných spínačů mini páček (+100 %).

    FYZICKÉ UZAMYKÁNÍ SPOUŠTÍ
    Ovladač ESWAP X PRO CONTROLLER vám umožní nastavit délku dráhy pohybu spouští tak, aby co nejlépe vyhovoval vašemu hernímu stylu. Kratší dráha pohybu zajistí lepší odezvu ve střílečkách, zatímco delší dráha pohybu poskytuje větší přesnost a skutečně progresivní pocit v jiných druzích her.

    OKAMŽITÉ REMAPOVÁNÍ
    Přímo na gamepadu přemapujte libovolnou standardní funkci nebo tlačítko na jedno ze čtyř dalších tlačítek v zadní části ESWAP X PRO CONTROLLER. Toto vám umožní nalézt nejlepší kombinace tlačítek tak, aby byly přizpůsobené pro všechny druhy her a také všem velikostem rukou.

    Gamepad Thrustmaster eSwap X Pro Controller (XSX, XSS, XONE, PC)
    CHIRURGICKÁ PŘESNOST
    Bezproblémová odezva — díky spínačům zabudovaným v každém modulu a tlačítku — je nutností, pokud chcete zvýšit své šance na vítězství. Citlivé kliknutí, které můžete pocítit i mechanicky, zvyšuje pocit kontroly, a tudíž se při hraní již nikdy nebudete muset starat o dobu odezvy. Užijte si více než 5 milionů sepnutí tlačítek a více než 2 milionů sepnutí předem nakalibrovaných mini páček.

    MAXIMÁLNÍ VŠESTRANNOST
    ESWAP X PRO CONTROLLER je dokonalou zbraní pro hráče, kteří hledají maximální zážitky v každém druhu hry. Nastavitelná pozice modulů na gamepadu — buď přímo uprostřed hry, nebo i když nehrajete — vám umožní přizpůsobit konfiguraci, která bude nejlépe vyhovovat vašim potřebám nebo potřebám vašeho týmu. Tvar a ergonomie gamepadu byly navrženy pro dokonalé přizpůsobení všem herním stylům: boj, sport, FPS/TPS, battle royale a dokonce i RPG.

    PŘILOŽENÝ THRUSTMAPPERX SOFTWARE
    ThrustmapperX vám poskytuje obrovskou podporuje ve vaší snaze o herní úspěchy. Speciální software vám umožňuje zvládnout a nastavit všechna základní nastavení nastavením různých předvoleb pro vylepšenou ergonomii a optimalizované pohodlí, tak aby splňoval vaše specifické potřeby. Remapování ovládacích prvků a nastavení citlivosti, mrtvých zón (kulaté nebo čtvercové) a úroveň vibrací podle vašich preferencí.

    NEOMEZENÝ MODULÁRNÍ EKOSYSTÉM
    ESWAP X PRO CONTROLLER je vybaven neomezeným modulárním ekosystémem. K dispozici jsou různé balíčky obsahující nové funkce — spolu s barevně přizpůsobenými balíčky — (prodávané samostatně), zajišťují optimální pohodlí a atraktivní vzhled, který zapadne do vašich oblíbených her. Vyzkoušejte nové textury, tvary a výšky modulů: oceníte různé dostupné doplňkové možnosti. Pevné přenosné pouzdro ESWAP T-Case (také se prodává samostatně) doplňuje ekosystém, umožňuje hráčům bezpečně kamkoliv transportovat svůj gamepad a moduly (hraní na různých místech, účast na LAN party, nebo při stěhování).

    VÍCEÚČELOVOST A INOVACE
    Modulární technologie T-MOD poskytuje neomezené možnosti obnovy a upgradu. Váš ovladač se může neustále vyvíjet díky nekonečnému ekosystému modulů (barevné a vlastní sestavy se prodávají samostatně).

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly
ohrachalidech, casopislevel, hernicteni, hernilegendy