Anno 1800
PC

1 499
Nákupem získáte 60 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Aktivace: Ubisoft ConnectUbisoft ConnectŠtítky: Historické, Real-time strategie
Typ hry: Hra pro jednoho hráče, Hra pro více hráčů
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 30464
  • Oblíbená budovatelská strategie se nyní podívá do doby úsvitu průmyslové revoluce. Svou strategii pro vítězství budete moci založit na diplomacii, obchodu nebo válčení. S průmyslovým věkem se samozřejmě vážou i různé objevy, které se vám budou hodit při stavbě obrovské metropole, plánování efektivní logistické sítě, průzkumu a při budování kolonií v nově objevených zemích.

    Kategorie

    PC / PC hry / Strategie

    NA SKLONKU NOVÉ ÉRY

    Vítejte v 19 století, časech rozvoje průmyslu, diplomacie a objevů a dobách technických inovací a konspirací. Toto období je skvělým pro klasickou budovatelskou strategii Anno, kdy v novém díle bude otestována hráčova schopnost vésst velké metropole, plánovat efektivní logistiku, obsazovat exotické kontinenty, posílat expedice napříč světem a dominovat nad svými oponenty v diplomacii, obchodu a válčení.

    Anno 1800 - Special Edition (PC)
    KLASICKÝ ZÁŽITEK
    Anno 1800 přináší hratelnost, vypilovanou za 20 let historie série. Těšit se můžete na bohaté budování města, příběhovou kampaň, skvělý sandbox a klasický Anno multiplayer. V Anno 1800 se vrátí individuální AI nepřátelé, náhodně generované mapy a mnoho dalšího.

    Anno 1800 - Special Edition (PC)
    NOVÉ ZÁŽITKY V NOVÉ DOBĚ
    Pro novou éru si Anno 1800 připravilo množství novinek. Expedice umožní hráčům vyslat posádky specialistů napříč světem, aby hledali slávu a bohatství, zatímco doma je zpracování a management továren více náročný a realistický. V neposlední řadě pak je možno kolonizovat Jižní Ameriku a nárokovat si černé zlato, které pohání novou éru průmyslu.

    Anno 1800 - Special Edition (PC)
    SPRÁVNÁ STRATEGIE K VÍTĚZSTVÍ
    Vedení prosperujících metropolí vyžaduje, aby hráč přizpůsobil svou strategii novým situacím. Naplnit se musí požadavky obyvatel a to vytvářením nesčetného množství výrobních řetězců, obchodováním s ostatními hráči a zajištěním profitability obchodních cest.

    Anno 1800 - Special Edition (PC)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly