Battlefield 2042
PC

(1x)
749
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Aktivace: EA appEA appDoporučený věk: Od 16 let
Štítky: FPS
Typ hry: Hra pro více hráčů, Online multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 37815
Hra také dostupná pro:  XSXPS5PS4XBOX

Bonus k objednávce

  • Battlefield 2042 je FPS střílečka, se kterou se vrací legendární totální válečné nasazení známé z této herní série. V blízké budoucnosti, ve světě, který je zmítán nepokoji, se musíte přizpůsobit a vypořádat se s dynamicky se měnícím bojištěm. V tom vám pomůže váš tým a moderní arzenál. Battlefield 2042 s podporou pro 128 hráčů (PC, XSX a PS5) přináší dosud nevídaně rozsáhlá prostředí z celého světa. Na hráče čekají úchvatné zážitky v aktualizovaných režimech pro více hráčů, jako jsou Conquest a Breakthrough, nebo v úplně novém režimu Hazard Zone.

    Battlefield 2042 (PS5)

    Vyžadováno připojení k internetu.

    Minimální požadavky

    Ověřte si zda splňujete HW požadavky
    (stránka v angličtině)

    Kategorie

    PC / PC hry / Akční

    SVĚT, KTERÝ PROMĚNILY NEPOKOJE

    V roce 2042 extrémní klimatické události a konflikty kvůli zdrojům zcela změnily globální rozložení sil. Spojené státy a Rusko stojí na pokraji války, zatímco váleční veteráni všemožného původu tvoří nezávislé skupiny známé jako jednotky Task Force. Bojujte o budoucnost na tomto dosud nevídaném válečném poli.

    Battlefield 2042 (PS5)
    AŽ 128 HRÁČŮ SOUČASNĚ
    Vůbec poprvé v historii série Battlefield se může do totální války zapojit 128 hráčů najednou (pouze na XSX, PS5 a PC; Xbox One a PS4 budou mít limit 64 hráčů). Tento kolosální počet hráčů přináší zcela nové herní příležitosti a velkolepé „battlefieldovské“ momenty. Víc než kdykoli dřív můžete zažít intenzitu masivních bitev, v nichž se může stát cokoliv.

    Battlefield 2042 (PS5)
    ROZSÁHLÁ A DYNAMICKÁ PROSTŘEDÍ
    Intenzivněji prožijte velkolepou válku v obrovském měřítku na sedmi masivních mapách, které odráží novou filosofii designu. Každé bojiště má několik různých bojových zón zasazených do jednoho herního prostoru, a tento extra prostor s sebou přináší větší rozmanitost a významnější zapojení bojové techniky do hry – tanky mají víc prostoru k projetí, stíhačky mají víc vzdušného prostoru k manévrování. Na těchto mapách vás čekají neustále se měnící bojové podmínky a výzvy. Přizpůsobujte se za pochodu dynamickým událostem a katastrofám jako jsou písečné bouře v katarských pouštích, start rakety z vesmírného centra ve Francouzské Guyaně nebo tornáda ohrožující betonové džungle Jižní Koreje.

    Battlefield 2042 (PS5)
    PRVOTŘÍDNÍ ARZENÁL
    Popusťte uzdu své bojové kreativitě s širokou nabídkou nejmodernějších zbraní, vozidel, letounů, vrtulníků a nového vybavení inspirovaného blízkou budoucností roku 2042. Přivolejte Rangera, robotického psa určeného k boji, injekční pistolí oživte členy týmu na dálku, dostaňte se na nová místa pomocí lezeckých háků, oblečte si kombinézu s křídly, využijte průzkumný dron a mnoho dalšího.

    Battlefield 2042 (PS5)
    SPECIALISTÉ
    V novém systému specialistů si vyberte roli na bojišti a utvořte vlastnoručně sestavené týmy. Podobně jako čtyři třídy v Battlefieldu i specialisté mají jednu unikátní specializaci a vlastnost, ale zbytek lze kompletně přizpůsobit. Výběrem a vybavením specialisty se budete doplňovat s dalšími členy družstva a získáte schopnosti obstát v každé bojové situaci.

    Battlefield 2042 (PS5)
    NOVÉ SEZÓNY, NOVÝ OBSAH
    Vy a komunita budete ve hře Battlefield 2042 postupovat v rámci systému sezón, které budou do hry průběžně přinášet čerstvé novinky. Sezóny budou přinášet nová témata a s nimi i nový obsah jako jsou speciální vojáci, lokace, zbraně a vozidla. Ti, kdo se chtějí ve hře Battlefield 2042 vydat dále, si mohou zakoupit Year 1 Pass a zajistit si 4 nové specialisty, 4 Battle Passy a 3 velkolepé sady skinů („Blistered Earth “, „Tempest“ a „Cold Blood“).

    PORTAL
    Objevte nečekané bitvy a vstupte do bohatého světa série Battlefield na komunitní platformě, která vám umožňuje měnit pravidla války. V tomto kreativním otevřeném režimu máte k dispozici nekonečné možnosti úprav zbraní, vybavení, pravidel a dalších prvků. Připomeňte si sílu klasických herních momentů bs obsahem z her Battlefield 1942, Battlefield 3 a Battlefield: Bad Company 2 nebo využijte moderní obsah ze světa Battlefieldu 2042 k objevování, vytváření a sdílení nových, neotřelých zážitků.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (13)

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      WallBang: Zdravím, ano, hra se instaluje kódem na Originu :)

    • WallBang

      Chci se zeptat je na krabicovce i CD - KEY?

    • Max89

      Dobrý den, máte v plánu nějakej dárek k předobjednávce nebo bude "jen" to DLC? :)

    • Jesse

      Dobrý den, bylo oznámeno, že hra vyjde i na Steamu, budete prodávat také krabicovou verzi hry s klíčem pro aktivaci na Steamu a NIKOLIV Originu? Nebo jde hra aktivovat na kterékoli (origin/steam) platformě?
      Děkuji

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Martin.Q: Zdravím, tento díl Battlefieldu bohužel hru pro jednoho hráče nemá. Tady je to opravdu jen pro fanoušky multiplayeru :)

    • Martin.Q

      Zdravim ,chcem sa spytat je to len Multipalyerova HRA ? Mne ide hlavne o pribehovu liniu ako Tomb Raider alebo Ghost Recon . tj Single-player .
      Multiplayer ma nezaujma . Dakujem za odpdoved

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      OndMus: Zdravím, předběžný přístup je bohužel jen pro digitální verze. Pro fanoušky krabiček platí až "opravdové" datum vydání :)

    • OndMus

      Dobrý den, měl bych dotaz ohledně předběžného přístupu. Když si hru předobjednám digitálně(Origin, Steam apod.) tak budu mít předběžný přístup už 12.11., platí to i zde, když jsi hru předobjednám? Nebo díky tomu, že je to "krabicová" verze, tak si předobjednávku budu moci vyzvednout až 19.11.? Děkuji za případnou odpověď :)

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      whiterspon: Zdravím, objednávku jsme vám zrušili. Jen prosím podobné žádosti posílejte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme!

    • whiterspon

      dobry den bylo by mozne mi tuto hru zrusit? myslim tu predobednavku nebo je uz na to pozde dekuji za info skousel jsem to v predobjednavkach a nic 2x sem zmacknul ksymbol kose system potvrdil zruseni ale nic se dosud nestalo

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      DIno: Zdravím, aktivace bude na Originu jako u všech EA her :)
      Jiná edice na PC bohužel nebude v krabicové podobě.

      CZEchpoint: Určitě něco připravíme :)

    • CZEchpoint

      Dobrý den, chystáte k předobjednávkám nějaký bonus?

    • DIno

      Zdravím, ví se už zda krabicovky budou mít klíč na origin nebo steam? A budete mít na prodej i lepší edice? Děkuji.

  • Recenze (1)

    (Xzone.cz)
    Ověřený nákup

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla