Black Mirror IV
PC

(1x)
999
Nákupem získáte 30 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Aktivace: SteamSteamDoporučený věk: Od 16 let
Typ hry: Hra pro jednoho hráče
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 26938
  • Legendární adventuru Posel smrti zná téměř každý. V Black Mirror IV se dočkáme převyprávění prvního dílu kultovní české adventury v moderním grafickém hávu a inovované hratelnosti. Prožijte tak znovu tento gothický horor a užijte si hutnou atmosféru.



    TAJEMNÉ ÚMRTÍ

    David Gordon nikdy pořádně svého otce nepoznal, ale o to víc jej zasáhla zpráva o jeho smrti. Vydává se tedy do rodinného sídla ve Skotsku a snaží se dopátrat, proč si jeho otec vzal vlastní život. Postupně rozplétá tajemství hradu, v němž jeho otec vyrůstal, potkává členy rozvětvené rodiny, které neznal a poodkrývá další záhady.

    Black Mirror IV (PC)

    RODINNÁ KLETBA
    Celý život Davida trápí noční můry, ze kterých probuzení nebývá moc příjemné. Obává se, že jej dostihl jeho osud, který se nese celou rodinou a myslí si, že cesta jeho životem vede k duševní chorobě a smrti. Otázka zní, zda je zde doopravdy kletba, které všichni věří. A jaká tajemství skrývá panství Black Mirror?

    Black Mirror IV (PC)

    JEDINEČNÁ ATMOSFÉRA
    Stejně jako původní trilogie si i toto převyprávění zachovává svou jedinečnou atmosféru gothického hororu. Klikací adventura pak posloužila jako základ nového způsobu hratelnosti, který se soustředí především na zkoumání jednotlivých aspektů hry zblízka a interakcí s děsivými vizemi hlavního protagonisty Davida Gordona.

    Black Mirror IV (PC)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (16)

    • Black

      Pokec s vývojářem. Má to české titulky:
      https://www.youtube.com/watch?v=LbUy6FAnRXk

    • Ladislav

      ani zadarmo, paskvil...

    • Pepa

      Dnes jsem to nainstaloval a hra je na steam.

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Farfear: Dárek zde neplánujeme :)

    • Farfear

      Dobrý den, chci se zeptat, jestli nechystáte nějaký předobědnávkový dárek. :)

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Korinmark: Pravděpodobně ano, zatím to nebylo upřesněno.

    • Korinmark

      Dobrý den, chci se zeptat, jestli bude tato verze i na steam?

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Nebude zde české dabing a nejspíš ani české titulky.

      Po druhé bychom vás rádi upozornili, ať nám zde nespamujete diskuze. Jinak budeme příspěvky mazat. Stačí jeden příspěvek s dotazem, ne 8 za sebou. Díky za pochopení.

    • slon

      takže bude ten CZ dabing do této hry ? nebo jak to s touhle hrou teda je ?

    • slon

      jestli to nebude v CZ DAB nebo TITULKY tak to ani kupovat nebudu protože anglicky moc dobře neumím

    • slon

      jen ještě taková poznámka kdo je ten david gordon ? ten v prvním dílu nebyl ne ? nebo si to asi nepamatuju pokud je toto remake 1 dílu tak by tam přece měl byt samuel a ne david gordon který nebyl snad v žádným dílu ani v prvním dílu tak kdo je to ? a jestli tam o něm něco bylo tak si to asi nepamatuju.

    • slon

      poslední věc kterou ještě k téhle hře napíšu je že by bylo skvělí udělat filmy na 3 hry a to half life ( všechny díly half life ) na amnesia pád do temnoty a na posla smrti ale jen na 1 2 a 3 díl

    • slon

      asi bych si to měl nejdřív dočíst celé než budu komentovat protože jestli jsem to pochopil správně tento díl je remake 1 dílu ? nebo já to asi nechápu jak to s touhle hrou vlastně je ??? a ten dabing bude jako u těch ostatních dílu ? a polda 7 bude ?

    • slon

      tak moment já myslel že ta kletba byla zrušená s porážkou mordreda v tom 3 dílu jak s ním bojoval u toho zdrdcadla, ted mě tak napadlo jestli by místo pokračování bylo lepší udělat remake na posla smrti 1

    • slon

      ehm ono už se nebude hrát za hlavního hrdinu z posla smrti 2 a 3 ? ten byl užasnej má tenhle díl ještě něco společného s ostatníma dílama posla smrti ? navazuje to nějak ? nebo je to jak už jsem psal remake posla smrti plus něco jako pokračování ? doufám že ho nadabují tak ještě bY to chtělo half life 3 warcraft 4 strategii a budu v ráji

    • slon

      jooooo joo joooo takže je to pravda posel smrti 4 je skuečný já mám takovou radost ale bude česky nadabovaný jako ty ostatní díly ?a je to pokračování nebo spíš remake ? a ještě se chci zeptat jestli bude i polda 7 ? ale nejvíc mě zajímá hlavně dabing do posla smrti 4 bude ? když ho měli všechny ostatní díly bude ho mít i tento díl ?

  • Recenze (1)

    (Xzone.cz)
    Ověřený nákup
    • Tak jsem začal hrát tuto hru a podle recenzí jsem se bál, že to bude nic moc, ale upřímně. Opravdu nechápu to nadávání na tuto hru. Ano, hra nedosahuje kvalit jako původní trilogie posel smrti, ale proboha, dohrál jsem dvě kapitoly a musím říct, že jsem mile překvapen, atmosféra je tam na hodně dobré úrovni, grafika mě příjde taky dobrá, samozřejmě nějakej puntičkář si najde někde kde grafika není tak úplně OK, ale tady jde hlavně o příběh a hororovou atmosféru a tato hra to zvládá velmi dobře. Za mě: určitě pro fanoušky posla smrti povinnost.
    • Zápory se zde taky najdou ale neberu je jako něco, proč hned odsoudit tuto hru. Především, jako zápor se dá brát model postav, příjdou mě možná trochu umělé. A druhej takovej zápor jsou určitě loadingy, mě na PC verzi nepřijdou nějak extra hrozný, ale věřím, že patch toto vyřeší. A taky samozřejmě tu není CZ, což mě hodně naštvalo, vývojáři tam mohli aspoň dát CZ titulky. Tak nějak doufám, že někdo hru v budoucnu přeloží.

    Finální hodnocení zkráceně, lidi, prosím vás, mějte svůj názor, to že řekne několik lidí, že tato hra je nic moc, tak se k ním hned nepřidávejte a rači si to zahrajte a věřím, že většina si udělá svůj názor a nazná, že tato hra i když není tak dobrá jak starej posel smrti, tak stejně si vaši pozornost zaslouží

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly