Cityconomy
PC

99
Nákupem získáte 2 Kredity
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Pro všechny
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 24555
  • Kategorie

    PC / PC hry / Simulace
    Čas uklidit! Zhostěte se plnění mnoha různých úkolů, které společnost poskytující veřejně prospěšné služby plní, a postarejte se o pulzující město v ekonomickém simulátoru Cityconomy.



    CO TO ZNAMENÁ?

    Poskytování služeb od běžného svozu odpadu po čištění drenáží, od odtahových služeb po sekání trávníků. Po celém městě je k dispozici nepřeberné množství misí. Čeká na vás celkem 15 vozidel, a to dokonce i ve hře více hráčů!

    VE MĚSTĚ JE POŘÁD CO DĚLAT
    Prozkoumejte rozsáhlé město s otevřeným světem složené z mnoha různých částí, jako je staré město, průmyslový park či obytné čtvrti. Po celém městě najdete úkoly pro váš neustále se rozrůstající vozový park. Jsou-li s vašimi službami obyvatelé spokojení, získáte přístup k novým dovednostem, úkolům a strojům.

    VYBUDUJTE SPOLEČNOST
    Plňte realistické úkoly v rámci městské ekonomiky. Odtahujte auta, čistěte kanalizace, opravujte silnice a stříhejte živé ploty, a to sami nebo s přáteli v režimu hry více hráčů. Plňte úkoly a postarejte se o to, aby byli obyvatelé města šťastní a spokojení. Vybudujte ziskovou společnost, která bude pilířem místní ekonomiky.

    MULTIPLAYER
    Hry pro více hráčů se může účastnit až 5 hráčů. Hráč, který hru spustí, funguje jako hostitel. Plňte různorodé spektrum úkolů spolu s přáteli nebo si prostě jen užijte zábavu a volnost v otevřeném světě.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

kingdomcomedeliverance, kcd, kingdomcomedeliverance2, henryhascometoseeus
fallout, falloutseries, vault, falloutlucy
hracversusprisery, hernicteni, jaroslavsvelch
playstation5, playstation4, jarnislevy, springsale
starwarsoutlaws, starwars, hvezdnevalky, darek
valak, figurky, horor