Crusader Kings III
PC

1 249
Nákupem získáte 37 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Aktivace: SteamSteamŠtítky: Středověk, Grand Strategy
Typ hry: Hra pro jednoho hráče, Hra pro více hráčů, DLC
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 34127
  • Paradox Development Studio přináší pokračování jedné z nejpopulárnějších strategických her v historii. Crusader Kings III je dlouho očekávaný nástupce legendárních historických grand strategií, které nabízejí jedinečný zážitek s cela jedinečnou hratelností. Zajistěte úspěch svého rodu!

    OBSAHUJE PŘEDOBJEDNÁVKOVÝ BONUS
    CRUSADER KINGS III: GARMENTS OF THE HOLY ROMAN EMPIRE PACK
    Rozšiřte svou Svatou říši římskou o kolekci obleků pro poddané, válečníky a vládce střední Evropy.

    Kategorie

    PC / PC hry / RPG
    PC / PC hry / Simulace
    PC / PC hry / Strategie

    HISTORIE

    Vyberte si královský či šlechtický rod z celé řady říší na mapě, která se táhne od Islandu po Indii, od polárního kruhu po Střední Afriku. Proveďte dynastii staletími a zajistěte bezpečí a moc každé nové generace. Získávejte nová území a tituly a upevněte svůj vliv.

    Crusader Kings III (PC)
    VLÁDCEM
    Buďte zbožným králem, který na svou stranu získá náboženskou moc, anebo si vytvořte vlastní víru a získejte nehynoucí slávu či věčné zatracení. Rytíři, rolnická povstání, poutě, vikinští nájezdníci… prožijte drama a pompu středověku.

    Crusader Kings III (PC)
    CHARAKTER
    Osvojte si jeden z pěti různých životních stylů, zdokonalujte svou vojenskou strategii či správu království. Získávejte povahové rysy, které povedou vaše činy, ale dávejte si pozor, abyste nejednali v rozporu se svou povahou! Stres z popírání sebe sama vám může způsobit celou řadu nových problémů.

    Crusader Kings III (PC)
    DĚDICOVÉ
    Vyberte vhodné strážce pro své dědice nebo si je vycvičte sami. Ale co budete dělat, když váš právoplatný dědic nebude pro korunu dost dobrý? Násilné povahy si mohou vybudovat obávanou pověst a vyděsit plaché poddané k poslušnosti prostřednictvím hrůzy, kterou budou všem nahánět.

    Crusader Kings III (PC)
    VÁLEČNICTVÍ
    Rekrutujte jednotky domobrany a mocné rytíře, kteří doplní vaše královské odvedence. Zkoumejte nové technologie a rozšiřte bohatství a vojenskou moc své říše. Najímejte žoldáky a svátost kněžství pro velké války. Zvyšte si příjem díky vykoupeným vězňům nebo nájezdům na sousední říše.

    Crusader Kings III (PC)
    INTRIKY
    Pomocí špehů odhalujte pikle proti vaší dynastii či vládě. Rekrutujte agenty, kteří vám budou pomáhat osnovat pletichy na podrytí či vraždu kohokoliv, kdo se postaví mezi vás a moc.Svádějte ostatní postavy z důvodu citů či kvůli politické moci. Shromažďujte informace kvůli vydírání nebo využívejte službiček, kdykoliv vaše plány budou potřebovat trochu dodatečného vlivu.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly