Deliver Us The Moon - Deluxe Edition
PC

799
Nákupem získáte 24 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Sci-Fi, Vesmírná
Typ hry: Hra pro jednoho hráče
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 33993
  • Deliver Us The Moon je sci-fi thriller zasazený do nedaleké apokalyptické budoucnosti, ve které jsou vyčerpány přírodní zdroje na Zemi. Ve snaze vyřešit energetickou krizi založily celosvětové velmoci World Space Agency a zajistily slibný nový zdroj energie na Měsíci.

    Minimální požadavky

    Ověřte si zda splňujete HW požadavky
    (stránka v angličtině)


    KOLONIZACE

    World Space Agency kolonizovala Měsíc, dokud jedné osudové noci nebyla přerušena veškerá komunikace se Zemí – a zdroj energie byl ztracen. O několik let později se ujímáte role posledního astronauta na Zemi, který se vydává na riskantní misi a musí zjistit, co se stalo, aby zachránil lidstvo.

    Deliver Us The Moon - Deluxe Edition (PC)
    SÁM NA MĚSÍCI
    Během tohoto dobrodružství vám jedinou společnost bude dělat malý robot jménem ASE. Společně budete cestovat po Měsíci, zkoumat opuštěné základny, sbírat stopy a společně také nakonec odhalíte tajemství a tajné plány těch, kteří už tu dávno nejsou. Zachráníte lidstvo, anebo budete zapomenuti v temné propasti vesmíru?

    Deliver Us The Moon - Deluxe Edition (PC)
    SKUTEČNÉ PROBLÉMY SVĚTA
    Příběh se soustředí na aktuální problémy, jako je klimatická změna a vyčerpání přírodních zásob. Hrajte z pohledu 1. či 3. osoby, zatímco vás hra Deliver Us The Moon vezme na žánrově přelomové příběhové dobrodružství.

    Deliver Us The Moon - Deluxe Edition (PC)
    BUĎTE ASTRONAUTEM
    Vyleťte s raketou ze Země, projděte se po vesmírné základně WSA a prozkoumejte otevřenou měsíční krajinu beztíže – pěšky či díky jednokolejce. Trosky předchozích lunárních misí vám budou vyprávět spoustu příběhů a tajemství. Pomocí Astrotoolu odhalte minulost kolonie na Měsíci.

    Deliver Us The Moon - Deluxe Edition (PC)
    TECHNOLOGIE VESMÍRNÉHO VĚKU
    Díky dronu ASE, který bude vaším jediným společníkem, využívejte tu nejlepší technologii, kterou lidstvo nabízí, včetně nových obleků z vesmírného věku, řezacích laserů, raket a robotických ramen. Jelikož vám docházejí nádrže s kyslíkem a doráží na vás nekonečná vesmírná prázdnota, zůstat naživu nebude snadné.

    Deliver Us The Moon - Deluxe Edition (PC)
    HÁDANKY
    Překonávejte překážky a nástrahy v cestě a odhalte tajemství minulosti pomocí různých nástrojů. Nasaďte veškerý ostrovtip a vyřešte složité hádanky. Deliver Us The Moon nabízí úžasný soundtrack inspirovaný nejlepšími sci-fi kinematografií, který se vyrovná filmům díky třem hodinám původní hudby. Deliver Us The Moon vám díky Unreal Engine 4 nabídne neuvěřitelnou hratelnost a úchvatnou grafiku.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly
ohrachalidech, casopislevel, hernicteni, hernilegendy