Elements of War
PC

149
Nákupem získáte 6 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 16 let
Štítky: Real-time strategie
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 26204
  • Kategorie

    PC / PC hry / Strategie

    Elements of War je moderní strategie v reálném čase zasazená do světa stiženého globální katastrofou zaviněnou samotným lidstvem, která byla způsobena používáním nejnovějších zbraní založených na síle přírody. Vojenské velení americké armády s její pomocí zlikvidovalo Washington a pohřbilo vládu v sutinách. Když celý svět zasáhly vlny tsunami, obří uragány a zemětřesení, které si vyžádaly životy miliony lidí a výrazně zamávaly civilizovaným světem, byla do USA vyslána evropská koalice vojenských sil, aby tam prozkoumala zdroj katastrofy a zneškodnila ho.

    Tři různé frakce – Bojujte v Americe v blízké budoucnosti jako „Ravens“ (americké vojsko snažící se tajný experiment ochránit), jako „EEB“ (evropská koalice, která vpadne do USA, aby tam přírodní zbraně zajistila) nebo jako „Patriots“ (paravojenská jednotka bojující o přežití své země).
    Kdo ovládne počasí, ovládne svět – Šest zbraní založených na počasí umožňují hráči ovládat a transformovat bojiště pomocí tornád, zemětřesení, hurikánů a dalších válečných živlů, které ovlivňují zásobovací linie, zpomalují pohyb jednotek a likvidují nepřítele.
    Graficky strhující bojiště – Moderní grafický engine nádherně renderuje vysoce detailní jednotky, zatímco realistická fyzika destrukce vytváří věrohodné bojiště.
    Konvenční a fiktivní zbraně – Více než 40 realistických i fiktivních jednotek a zbraní z amerického, ruského i evropského vojenského arzenálu.
    Náročný kampaň, obrovské bojiště – Bojujte ve 12 náročných kampaňových misích, přičemž každá obří mapa skýtá rozmanité taktické výzvy.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

kingdomcomedeliverance, kcd, kingdomcomedeliverance2, henryhascometoseeus
fallout, falloutseries, vault, falloutlucy
hracversusprisery, hernicteni, jaroslavsvelch
playstation5, playstation4, jarnislevy, springsale
starwarsoutlaws, starwars, hvezdnevalky, darek
valak, figurky, horor