F1 2021
PC

999
Nákupem získáte 20 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Aktivace: SteamSteamŠtítky: Auta, Formule, Okruhové závodění
Typ hry: Hra pro jednoho hráče, Hra pro více hráčů
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 36985
Hra také dostupná pro:  PS5
  • V oficiální videohře FIA MISTROVSTVÍ SVĚTA FORMULE JEDNA F1 2021 má každý příběh svůj začátek. Užijte si strhující nové vlastnosti F1® 2021 včetně vzrušujícího příběhového režimu „Braking Point“ nebo kariéry pro dva hráče a dostaňte se ještě blíž startovnímu roštu díky „skutečnému začátku sezóny“.

    Součástí balení je kód na stažení hry, nikoliv disk.

    Ke stažení finálních podob vozů týmů F1 pro rok 2021, úplné nabídky okruhů, obsahu (dle dostupnosti) a aktualizace sezóny F2 2021 potřebujete připojení k internetu.

    Kategorie

    PC / PC hry / Závody
    PC / PC hry / Simulace

    ZPĚT NA VRCHOL

    Dostaňte svůj tým na vrchol v oceňovaném desetisezónním kariérním režimu „Můj tým“, nebo závoďte s přáteli na jednom zařízení či po internetu. Ponořte se do největšího závodního spektáklu planety a utkejte se s autentickými protivníky v podobě dvaceti závodních hrdinů v deseti ikonických týmech sezóny 2021.

    F1 2021 (PC)
    PŘÍBĚHOVÝ REŽIM
    Součástí hry je nový příběhový režim "Braking Point" a také možnost hrát kariéru ve dvou hráčích. V režimu "Můj tým" si vytvořte pilota, vyberte sponzora, dodavatele motorů, najměte spolujezdce a pusťte se do závodění jako 11. tým na startovním roštu. Těšit se můžete na oceňovaný desetisezónní režim kariéry, ve kterém na vás čekají aktualizované programy výzkumu, vývoje a tréninku a také nový režim rychlé cvičné jízdy.

    F1 2021 (PC)
    STATISTIKY A KLID
    Rozšířené statistiky řidiče nyní obsahují vlastnost „Soustředění“ a nové události, jejichž vyřešení je pro tým kriticky důležité. V F1 2021 máte možnost bezstarostného závodění pro poklidný závodní zážitek i režim pro experty, ve kterém si přijdou na své zkušení hráči. Čeká na vás také Formule 2, nejostřejší tréninkové kolbiště pro seriál F1, a to ve variantě s krátkou, střední i úplnou sezónou. K dispozici je obsah pro ročníky 2020 i 2021.

    F1 2021 (PC)
    ESPORT A HRA PRO VÍCE HRÁČŮ
    Hra nabídne herní prostor pro online kvalifikační akce, nejnovější zprávy a také možnost sledovat nové závody F1 Esports Challenger a Pro Series. Závoďte online ve hře pro více hráčů s následujícími režimy: Společenské i hodnocené závody, nový režim rychlého připojení, ligy, upravitelné barvy vozů a týdenní akce. Závodit můžete také ve dvou na jedné obrazovce.

    F1 2021 (PC)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (2)

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Craspy: Zdravím, vypadá to, že tentokrát Deluxe edice v krabičce nebude.
      Hra se bude aktivovat opět na Steamu :)

    • Craspy

      Dobrý den, budete přidávat i Deluxe edici nebo bude jen základní? A máte už nějaké informace k aktivaci hry, zda bude opět steam verze? Díky

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

zaklinac, yennefer, dailydrop
playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn