Hot Wheels Unleashed
PC

899
Nákupem získáte 4 Kredity
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Pro všechny
Štítky: Arkáda
Typ hry: Hra pro jednoho hráče, Hra pro více hráčů, Online multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 36417
  • Hot Wheels Unleashed je ryzí radost ze závodů! Sbírejte nejúžasnější auta na světě, budujte šílené tratě a soutěžte v těch nejnapínavějších závodech! A to vše přímo od Mattelu a známých vývojářů z Milestone.

    Kategorie

    PC / PC hry / Závody

    ŘIĎTE AUTA SVÝCH SNŮ

    Čekají na vás ty nejúžasnější, nejrychlejší a nejjedinečnější dodávky a neuvěřitelně výkonná auta. Sedněte si za volant celé řady vozidel s vlastní osobností a stylem, různými vlastnostmi a úrovní vzácnosti. To nejlepší ze světa Hot Wheels je tady! Dokažte, že jste ti nejlepší, a odemkněte si prémiová auta a mimořádné předměty a díky kosmetickému editoru ze svého auta udělejte jedinečné mistrovské dílo.

    Hot Wheels Unleashed (PC)
    ZÁVOĎTE, JAKO BY VÁS VŠICHNI SLEDOVALI
    Připravte se na ryzí radost a předveďte svoje jezdecké schopnosti! Driftujte jako profík, nabijte si zrychlení a proskočte smyčkami, abyste překonali čas, soupeře i samotnou gravitaci! Troufnete si na výzvu? Bum, jackpot: závoďte bok po boku s kamarádem v lokálním režimu rozdělené obrazovky pro 2 hráče anebo čelte až 12 hráčům online na celosvětových soutěžích. Čím těžší výzva, tím slavnější triumf!

    Hot Wheels Unleashed (PC)
    POPUSŤTE UZDU KREATIVITY
    Obrovská tematická hřiště jsou připravena na pořádání strhujících zápasů. Bavte se na trati i mimo ni díky těmto nádherně detailním a interaktivním prostředím, kde může každý předmět hrát svou roli a být skutečnou součástí vašeho okruhu! Můžete si dokonce postavit závodní trať ve vlastním pokoji a přizpůsobit prostor pomocí nábytku a předmětů, které během své cesty najdete.

    Hot Wheels Unleashed (PC)
    NASTAL ČAS ROZJET ZÁBAVU
    A díky nesmírně výkonnému editoru je tvorba těch nejšílenějších tratí snazší než kdy dřív! Otáčejte a natahujte ikonické oranžové kousky tratí a vytvořte si jedinečný design, pak přidejte speciální zrychlovače, smyčky, překážky a exkluzivní interaktivní prvky a postavte si svůj závodní ráj. Podělte se o své výtvory se světem nebo si užijte bláznivé tratě, které vytvořili ostatní hráči.

    Hot Wheels Unleashed (PC)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla