DIRT: Showdown
X360

199
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 12 let
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20534
  • Rychlost, styl a destrukce!

    Bláznivá automobilová show, která se původně vyvinula ze série Colin McRae Rally a nyní si ještě tak trochu odskočila zaskotačit si. Vše je tentokrát postavené na bouračkách, skřípotu gum i plechů a na všem, na čem staví pořádná automobilová show. Užijete si tak neustálých strkanic, zákeřností a (ne)hezky vypadajících bouraček. Čím je wrestling pro bojové sporty, tím jsou tyto show pro motorsport.

    Ačkoliv jsou střety vozů nejdůležitějším faktorem hratelnosti, dočkáte se i "normálních" závodů. V jejich průběhu se sice neubráníte mnoha strkanicím, ale pořád půjde především o první místo v cíli. V čistém demoličním módu se ocitnete ve speciální aréně, kde si všechna auta půjdou obrazně řečeno po krku. Cílem je vyřadit jich co nejvíc a vydržet co nejdéle.

    Vedle závodů a destrukce je k dispozici také sbírka takzvaných Hoonigen režimů. V těch půjde o provádění těch nejkrkolomnějších triků ve speciálně upravených arénách. Zde platí: kdo nahraje víc bodů, vyhrává.

    Hlavní rysy :
    • NOVÝ DiRT - Showdown je nová arkádová závodní hra od tvůrců uznávané série DiRT s přístupným a jednoduchým ovládáním v kombinaci s nádherným prostředím a ohromující grafikou.
    • ROZSÁHLÝ VOZOVÝ PARK - DiRT Showdown nabízí neuvěřitelný výběr vozů. Zcela nový gymkhána 4 HFHV Ford Fiesta Kena Blocka debutuje vedle pestrého výběru vozidel jako jsou limuzíny, náklaďáky, dodávky, sporťáky a mnoho dalších.
    • RYCHLOST, STYL a NIČENÍ NA 3 ZÁVODNÍCH SCÉNÁCH:
      1. ZÁVODY BEZ PRAVIDEL - použijte nitro na zrychlení vaší jízdy v řadě závodních režimů plných překážek, vedlejších cest a ramp nabízející to pravé adrenalinové závodění.
      2. DEMOLIČNÍ DERBY – rozrážejte a rozdrťte vše co vám přijde do cesty v celé řadě tématických demoličních derby podporovaných EGO enginem.
      3. FREESTYLE HOONIGAN - nový systém ovládání vám umožňuje uvolnit se a pořádně to rozjet v senzačních freestyle parcích.


    Obrázky :
    • obrázek DIRT: Showdown
    • obrázek DIRT: Showdown
    • obrázek DIRT: Showdown
    • obrázek DIRT: Showdown
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

fallout, falloutseries, vault, falloutlucy
hracversusprisery, hernicteni, jaroslavsvelch
playstation5, playstation4, jarnislevy, springsale
starwarsoutlaws, starwars, hvezdnevalky, darek
valak, figurky, horor
pochmurnykraj, harrowcounty, deskovahra, komiks