MotoGP 21
PC

899
Nákupem získáte 18 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Pro všechny
Štítky: Motocykly
Typ hry: Hra pro jednoho hráče, Hra pro více hráčů, Online multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 36366

Bonus k objednávce

  • Zaujměte místo na startovní čáře a připravte se na tu nejautentičtější a nejpodmanivější videohru ze série MotoGP všech dob! Užijte si kompletní sezónu 2021 se všemi hlavními oficiálními třídami, soupiskami a tratěmi. Přes 120 oficiálních závodníků, 20 oficiálních okruhů a nové a vylepšené funkce jako zavedení penaltového pravidla v podobě trestné zatáčky. Připomeňte si historii a všechny emoce z MotoGP díky více než 40 historickým závodníkům a jejich ikonickým motorkám!

    Kategorie

    PC / PC hry / Závody

    VAŠE KARIÉRA, VAŠE PRAVIDLA

    Vaše cesta na mistrovství začíná od manažerské kariéry. Založte si tým snů, přičemž si můžete vybrat z oficiálních týmů nebo si vytvořit zcela nový, a pak si vyberte personál ze zkušených profesionálů, kteří vám budou během sezóny asistovat. Pomohou vám dělat klíčová rozhodnutí – například vám pomohou sehnat tu nejlepší smlouvu nebo pochopit, kterou část motocyklu by bylo dobré rozvíjet. Dostaňte se do třídy MotoGP nebo Moto2 a založte si a spravujte svůj vlastní juniorský tým.

    MotoGP 21 (XSX)
    MYSLETE RYCHLE, JEZDĚTE JEŠTĚ RYCHLEJI
    Když můžete ovládat každý aspekt závodu, záleží na každém vašem rozhodnutí! Sledujte množství pohonných hmot, které natankujete do nádrže, teplotu brzd a opotřebení pneumatik a dělejte klíčová rozhodnutí podle svého závodního stylu a podmínek závodu. Připravte se na ten nejvíce strhující závodní zážitek, ale nenechte se příliš unést: pokud z motorky spadnete, budete se nyní muset co nejrychleji zvednout a znovu nasednout. Počítá se každá sekunda.

    MotoGP 21 (XSX)
    VYHRÁVEJTE STYLOVĚ
    Ať už jde o to, jak závodíte, nebo jak vypadáte, styl je v MotoGP 21 klíčový. Vystupte z davu a předveďte svůj jedinečný styl! Přizpůsobte si přilbu, kombinézu, nálepky, závodní číslo a barvy díky 5 neuvěřitelným grafickým editorům! Jakmile budete hotovi, podělte se o svůj design s online komunitou anebo si vyzkoušejte výtvory ostatních hráčů. A pak vyrazte na trať a ohromte všechny svým jízdním stylem! Ale pozor, náš revoluční neurální systém AI založený na strojovém učení je zpět a obsahuje výrazná vylepšení, takže se připravte objevit nové tváře systému A.N.N.A. v těch nejnapínavějších offline závodech všech dob! Posuňte zábavu na zcela novou úroveň a vyzvěte ostatní hráče online nebo si založte vlastní soutěž v režimu Race Director a užijte si ten nejplynulejší zážitek pro více hráčů díky našim dedikovaným serverům.

    MotoGP 21 (XSX)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

zaklinac, yennefer, dailydrop
playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn