Project Highrise: Architects Edition
PC

799
Nákupem získáte 32 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Pro všechny
Štítky: Budovatelské
Typ hry: Hra pro jednoho hráče
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 28954
Hra také dostupná pro:  XBOX
  • Kategorie

    PC / PC hry / Strategie
    Dokonalý simulátor mrakodrapu na PC konečně vychází i na konzole jako Project Highrise: Architects Edition. Nejenže přináší veškerý obsah z originální základní hry Project Highrise, ale Architects Edition také obsahuje DLC Las Vegas a obsahové balíčky Miami Malls, Tokyo Towers, London Life a Brilliant Berlin v jedné definitivní konzolové edici. Jste architekt a vývojář a vaším úkolem je stavět světoznámé mrakodrapy, které budou chloubou celého města, mistrovskými díly na poli umění a stavitelství. Ale mrakodrap je mnohem víc než jen ocel a sklo, je to složitý ekosystém plný lidí, kteří v budově bydlí a pracují. Je to komplexní stroj, který potřebuje vaši stálou péči, aby mohl fungovat hladce a efektivně.



    PRESTIŽNÍ ADRESA

    Od okamžiku, kdy kopnete do země, záleží každé rozhodnutí jen na vás. Jako architekt musíte koordinovat konstrukci všeho – každé zdi a kabelu, každé kanceláře a bytu. Jako majitel budovy se musíte starat o spokojenost nájemníků – a o to, aby platili nájem včas. Jako šikovný vývojář si musíte hlídat zadní vrátka a zároveň investovat do budoucnosti. Když uspějete, získáte za odměnu prestižní adresu, kde budou chtít všichni bydlet a pracovat. Když selžete, budete sledovat, jak nájemníci znechuceně odcházejí, berou si práci jinam a vaši reputaci nechají v troskách.

    Project Highrise: Architects Edition (PS4)

    ROZHODNUTÍ JEN NA VÁS
    Vytvoříte exkluzivní kancelářskou výškovou budovu, která přiláká průmyslové magnáty z celého světa? Postavíte luxusní apartmány v podkroví pro elitu a hřiště pro celebrity? Možná se vás zmocní chamtivost a postavíte činžovní dům, která dá před spokojeností nájemníků přednost hromadě peněz. Veškerá rozhodnutí záleží jen na vás. Úspěch máte pouze a jedině ve svých rukou.

    Project Highrise: Architects Edition (PS4)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla