RiMS Racing
PC

499 1 099 Kč

Sleva platí do 30.12.2024 nebo vyprodání

Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Pro všechny
Štítky: Motocykly
Typ hry: Hra pro jednoho hráče
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 37968
Hra také dostupná pro:  XSXXBOX
  • RiMS Racing je první motocyklová simulace, která kombinuje realistické závodní výzvy s technikou a mechanikou! Projeďte se na nejsilnějších motorkách světa a optimalizujte jejich výkon díky výměně součástek a analýze dat a sledujte opotřebení jednotlivých komponent. Závody se nevyhrávají jen na trati, takže se musíte stát víc než jen závodníkem a pochopit fungování motorky jako skutečný technik. Tření, úhly, brzdy, plyn, trajektorie, rychlost... každý faktor lze vzít v potaz, než vyrazíte do dílny, kde můžete měnit a optimalizovat komponenty, abyste objevili optimální sestavu pro úspěch na trati!

    Kategorie

    PC / PC hry / Závody

    GARÁŽ SNŮ

    Vaše dobrodružství začíná výběrem vysněné motorky. V RiMS Racing se můžete projet na 8 nejsilnějších motorkách světa z Evropy a Japonska: Ducati Panigale V4 R, MV Agusta F4 RC, Aprilia RSV4, BMW M 1000 RR, Suzuki GSX-R1000R, Honda CBR1000RR, Kawasaki Ninja ZX-10RR nebo Yamaha YZF-R1. Tyto stroje, replikované s bezkonkurenční úrovní detailů díky úzké spolupráci s každým výrobcem, rovněž poskytují velmi přesný a realistický zážitek z jízdy. Jsou to skutečné nebroušené diamanty, které potřebují jen trochu dobrousit, aby opravdu zazářily!

    RiMS Racing (PC)
    OPTIMALIZUJTE SI MOTORKU
    Díky systému správy mechaniky, jaký v motocyklové simulaci ještě nebyl k vidění, můžete rozebrat všechny součásti motorky kvůli údržbě po každém závodu anebo je vylepšit a zvýšit si tak výkon. Seznámíte se s každým šroubkem svého stroje. Projděte si katalog s více než 500 oficiálními náhradními díly od těch největších značek v oboru a také přes 200 oficiálních kusů vybavení, díky kterým si můžete přizpůsobit závodníka podle svého.

    RiMS Racing (PC)
    ANALYZUJTE SVŮJ VÝKON
    Ve hře RiMS Racing se ocitnete přímo v srdci akce díky kontrole stavu, který vám pomůže analyzovat chování motorky v reálném čase a pochopit, jak vylepšit její výkon. Teplota brzdových destiček, složení a tlak pneumatik, chování závěsů ovlivňující stabilitu, nastavení elektroniky... Stejně jako skutečný závodník budete moct přizpůsobit konfiguraci motorky svému jízdnímu stylu a styl vašeho závodění bude mít vliv na postupné opotřebení každé součástky a účinky se záhy projeví na výkonu!

    RiMS Racing (PC)
    PŘESNÁ A REALISTICKÁ FYZIKA
    Úrovni přesnosti a detailů v rámci správy mechaniky a kontroly stavu motorky odpovídá realistická fyzika motorky, která nadchne i ty nejnáročnější závodníky. Díky různým pomocným technologiím se však i méně zkušení hráči naučí techniky, které je dostanou až na vrchol.

    RiMS Racing (PC)
    NEJSLAVNĚJŠÍ OKRUHY
    Silverstone, Laguna Seca, Suzuka, Nürburgring, Paul Ricard… Cestujte po světě a užijte si napínavé závody na 10 věrně replikovaných oficiálních okruzích. Pro ty z vás, kteří dávají přednost silnicím, jsme replikovali 5 tras v nádherné krajině Spojených států, Norska, Austrálie, Španělska a Itálie pro odlišný závodní zážitek na dvou kolech!

    RiMS Racing (PC)
    SPRAVUJTE SVOU KARIÉRU A TÝM
    Režim kariéry v RiMS Racing vám dává kontrolu nad týmem. Vytvořte si závodníka díky správě kalendáře závodů, vyberte si oblasti výzkumu, do kterých chcete investovat, a vylepšujte schopnosti svého týmu. Jak budete postupovat v kariéře a získávat úspěšné výsledky, zpřístupní se vám další výrobci a příležitosti k partnerství.

    RiMS Racing (PC)

  • Přidejte komentář

    Pravidla komentářů

    Dotazy k objednávkám pište na email xzone@xzone.cz, kde vám můžeme odpovědět rychleji :)

    Děkujeme, že s ostatními hráči diskutujete slušně. Vulgární a nevhodné komentáře (např. odkazy na jiné eshopy, příspěvky mimo téma dané hry) jsou automaticky mazány.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

    Koupili jste si RiMS Racing? Pomozte ostatním ve výběru a dejte vědět, jak se vám líbí!

Sledujte nás na instagramu

soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly
ohrachalidech, casopislevel, hernicteni, hernilegendy