Rise of Venice
PC

99 750 Kč

Sleva platí do 30.12.2024 nebo vyprodání

Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 12 let
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21619
  • Minimální požadavky

    Windows Vista[32bit], Win 7, Win 8, dvoujádrovÄ‚Ëť paměť 2048MB RAM, grafická karta s 512MB RAM, 3.00GB volno na disku, DVDROM, internetové připojení pro aktivaci hry (Steam)

    Kategorie

    PC / PC hry / Strategie

    Přeneste se do éry renesance, kde začnete jako mladý obchodník, který se snaží vybudovat si svou značku a obchodní impérium. Začněte s drobnou skupinkou obchodních lodí a vybudujte z nich merkantilistickém flotilu, při pohledu na kterou vaši nepřátelé doslova vzteky závidí, a vy budete jen vesele plnit své truhlice zlatem.

    Rise of Venice je však mnohem víc, než jen obchod, přece i renesanční Evropa byla plná zrady a politických machinací všech druhů, kterých se musíte zúčastnit, pokud chcete uspět.Benátky, proslavené jako opěrný bod civilizace a kulturní centrum Evropy, byly nejdůležitější obchodní křižovatkou mezi západní Evropou a východním úsekem Středozemního moře. Bylo však také dějištěm politických zkaženosti a tajných jednání.

    Hlavní rysy :

    • Prožijte vzrušující příběh plný intrik a zrad v renesančních Benátkách. Obchodujte s množstvím zboží v nejvýznamnějších městech toho času: Římě, Alexandrii, Konstantinopoli a Aténách. Díky rodokmenu dokážete spolupracovat s rodinnými příslušníky, posílat je na mise a sledovat, jak moc Vaší rodiny roste. Utkejte další významné rodiny, které tahají za nitě v Benátské vládě a ovlivňují politická rozhodnutí. Vytvořte vlastní výrobní podniky a obchodní flotily. Zahrajte si i s přáteli až ve 4 hráčích.


    Obrázky :
    • obrázek Rise of Venice
    • obrázek Rise of Venice
    • obrázek Rise of Venice
    • obrázek Rise of Venice
  • Přidejte komentář

    Pravidla komentářů

    Dotazy k objednávkám pište na email xzone@xzone.cz, kde vám můžeme odpovědět rychleji :)

    Děkujeme, že s ostatními hráči diskutujete slušně. Vulgární a nevhodné komentáře (např. odkazy na jiné eshopy, příspěvky mimo téma dané hry) jsou automaticky mazány.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

    Koupili jste si Rise of Venice? Pomozte ostatním ve výběru a dejte vědět, jak se vám líbí!

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly