Rocket Arena - Mythic Edition
PC

249
Nákupem získáte 5 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 12 let
Štítky: TPS, PvPvE
Typ hry: Hra pro více hráčů, Online multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 33844
  • Vítejte ve světě, kde pravidla určuje raketové palivo! Rakety vládnou všemu ve hře Rocket Arena, výbušné střílečce 3 na 3, v níž nikdy nevypadnete z akce. Mistrovsky zvládněte jedinečné rakety a schopnosti svého hrdiny, ovládněte arénu a staňte se šampiony! Vyzkoušejte neustále rostoucí nabídkou rozličných hrdinů s osobitými schopnostmi. Objevte nové strategie a taktiky na základě složení svého týmu, prozkoumejte širokou nabídku dynamických map a zjistěte, co vše nabízí herní systém zaměřený na rakety. Jste připraveni vyletět do oblak?

    MYTHIC EDITION OBSAHUJE

    - Guardian Phoenix Jayto Mythic Outfit
    - Frost Princess Kayi Outfit
    - Cyber Sailor Blastbeard Outfit
    - Stone Temple Izell Outfit
    - Pulsar Megablast Trail
    - Fragment Return Trail
    - 1000 Rocket Fuel*

    Za raketové palivo si v Rocket Arena kupte Blast Pass nebo jedinečné úpravy, včetně výbavy postav, Megablast Trails a Return Trails. Úpravy mají pouze kosmetický charakter.

    Rocket Arena - Mythic Edition (PC)


    HRDINOVÉ S RAKETOVÝM POHONEM

    Prozkoumejte rozšiřující se nabídku fantastických hrdinů s charakteristickými povahovými rysy, zajímavou minulostí a rivalitou. Dokonale zvládněte superschopnosti a unikátní rakety svého hrdiny a dostaňte z týmu maximum.

    Rocket Arena - Mythic Edition (PC)
    KRUTOPŘÍSNÁ AKCE
    Nikdy neříkejte „zemři“, protože v Rocket Arena to jednoduše nejde! I když to moc schytáte a budete se poroučet z arény, neznamená to pro vás konec akce. Osedlejte raketu, zmapujte terén a vraťte se do boje.

    NOVÉ STRATEGICKÉ VÝŠKY (A HLOUBKY)
    Rakety se snadno používají, ale jejich opravdové zvládnutí je náročné. Naučte se, jak změnit průběh boje správným uhýbáním, předměřováním cílů a dobře načasovaným používáním předmětů a vybavení, jako jsou raketové magnety, samoodpalovací miny a rychlostní bonusy. Splyňte se svou raketou a ovládněte arénu.

    Rocket Arena - Mythic Edition (PC)
    NOVÝ SVĚT
    Crater je plný exotických míst od tropických ruin Gemstone Jungle po moderní utopické Boom City. Na každé mapě najdete plno skrytých vychytávek, pastí a neobjevených míst. S pomocí raket skákejte, šplhejte a prozkoumávejte okolní prostředí. Svět je plný možností – popadněte svou raketu a odstartujte!

    ROZVÍJEJTE HRDINY
    Pro vaše hrdiny neexistují prakticky žádné hranice. Za každou hru získáváte zkušenosti k odemykání součástí raket a totemů a pompézní výbavy, které můžete využít k úpravě jejich vzhledu. Během hraní si také odemknete působivé artefakty – jejich kombinací, sladěním a vylepšováním zaručíte svým hrdinům atraktivní bonusy ke statistikám a zajímavé efekty! Jestli chcete uspět v Rocket Championship Tour, budete potřebovat každou dostupnou výhodu.

    Rocket Arena - Mythic Edition (PC)
    ZMĚŇTE HRU
    Existuje víc než jeden způsob hraní. Zapojte se do klasické akce 3 na 3 v režimu Knockout nebo se nejprve trochu rozehřejte proti rocketbotům a otestujte svá oblíbená komba. Střílejte góly v Rocketballu, kontrolujte zóny v Mega Rocket a vydejte se za zlatým pokladem v Treasure Hunt. Odpalte tu raketu!

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly