Sniper: Ghost Warrior Double Pack + Dogfight 1942
PC

299
Nákupem získáte 12 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Štítky: FPS
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 25592
  • Minimální požadavky

    Ověřte si zda splňujete HW požadavky
    (stránka v angličtině)

    Kategorie

    PC / PC hry / Akční

    Netradiční balení v podobě knihy obsahující klíče (aktivace na službě Steam) ke stažení prvních dvou dílů oblíbené série Sniper: Ghost Warrior a letecké akce Dog Fight 1942. 

    SNIPER: GHOST WARRIOR
     
    Po svržení demokratické vlády v Isla Trueno nastoupí k moci agresivní a nepřátelský velitel. Dobře vycvičená zvláštní jednotka je vyslána na pomoc rebelům, kteří stojí před úkolem, jejž by dokázal zvládnout jen odstřelovač. Kromě intenzivních sniperských misí se hráči zúčastní i celé řady útočných scénářů, během kterých jejich zbraně a zkušenosti výrazně pomůžou nedostatečně vyzbrojeným povstalcům. Hra Sniper: Ghost Warrior staví hráče před zcela nové výzvy, které jsou jak náročné, tak zábavné.




    SNIPER: GHOST WARRIOR 2 

    Dokonalou přesnost svého předchůdce dovádí do nových a vzrušujících výšin, neboť nabízí rozmanitější sniperské výzvy – přepracovaný systém umělé inteligence a strhující přesnost „co výstřel, to zářez“, díky kterému se první díl série stal obrovským hitem a prodal 3 miliony kopií po celém světě. Sniper: Ghost Warrior 2, který využívá pokročilé možnosti technologie CryENGINE3, také představuje vizuálně strhující prostředí.  



    DOGFIGHT 1942

    Letecká arkáda, která vás zanese do nebe nad Anglií během probíhající druhé světové války. Dogfight 1942 vám umožní prožít naplno velmi napínavé dobrodružství, a to hned v několika letounech společně v atmosférickém a reálném prostředí. Prožijte jedinečný adrenalinový zážitek přímo zevnitř kokpitu. Jen dávejte pozor na spoluhráče, vzájemně se chraňte a nenechte se zasáhnout od nepřátel, protože jedna nešťastná kulka by mohla být také tou poslední. Pamatujte na to, že dobře mířený zásah do soupeřova křídla ho může zcela odrovnat.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly
ohrachalidech, casopislevel, hernicteni, hernilegendy