Zombie Army Trilogy
XBOX

799
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19324
  • Zombie Army Trilogy je apokalyptická střílečka z pohledu třetí osoby, zasazená ve strašlivé alternativní vizi druhé světové války.

    Berlín 1945. Hitler čelí porážce z rukou spojenců, a tak vytáhl z rukávu poslední trumf, legii nemrtvých supervojáků, kteří hrozí, že zaplaví celou Evropu. Bojujte sami či v týmu a zachraňte lidstvo před nemrtvou hrozbou.

    Zombie Army Trilogy je na next-gen konzolích napěchovaná novým obsahem. Kromě dvou původních her obsahuje navíc i dosud nezveřejněný třetí díl série a zcela nový režim hordy. Díky tomu se jedná o dokonalou kolekci pro všechny fanoušky adrenalinových stříleček s hutnou atmosférou.

    - Probojujte se 15 nervy drásajícími misemi napříč TŘEMI epickými kampaněmi v ozářených a démony zamořených rozvalinách druhoválečného Německa.

    - Utkejte se s okultními silami v kampani na pěti děsivých mapách pro hordy. Postavte se hrůzám sami nebo bojujte bok po boku online v kooperaci 2-4 hráčů.

    - Bojujte jako elitní odstřelovač Karl Fairburne nebo jako jeden z osmi hratelných hrdinů včetně čtyř nových ženských postav ozbrojených více než 25 ikonickými zbraněmi a výbušnými pastmi.

    - Postavte se legiím nemrtvých supervojáků, ozbrojených kostlivců, odstřelovacích zombií, eliťákům s motorovkami, ohnivým démonům a dalším stvůrám, než se utkáte se samotným démonickým Hitlerem v posledním střetu, který rozhodne o osudu lidstva!

    - Užívejte si strašlivou krásu nechvalně proslulé rentgenové kamery smrti a sledujte zevnitř, jak se s mrazivým smyslem pro detail hnijící maso a vnitřnosti trhají na kusy.

    Online co-op: až 4 hráči

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly
ohrachalidech, casopislevel, hernicteni, hernilegendy