The Sims 2: Ve Světě Podnikání
PC

339
Nákupem získáte 14 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 12 let
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 21338
  • Minimální požadavky

    Windows 98, 2000, ME, XP, 1000MHz, paměť 256MB RAM, grafická karta s 32MB RAM, 1.50GB volno na disku, 8x CDROM, vyžaduje hru The Sims 2

    Kategorie

    PC / PC hry / Strategie
    3. datadisk - tentokrát s tématikou podnikání

    Třetí datadisk pro simulaci The Sims 2, který vám nabídne možnost provozovat se simíky podnikání všeho druhu včetně vlastního módního salónu, salónu krásy, květinářství, obchodu s elektronikou, restaurace, fast food řetězce a mnohých dalších. Možnosti jsou poměrně široké a prostředek k seberealizaci podnikatelských plánů by si tak měl v datadisku najít víceméně každý.

    Podnikání ve hře probíhá do značné míry jako ve skutečnosti. Je tedy třeba najmout personál s odpovídajícími schopnostmi, aby se staral o výrobu, prodej nebo lákal zákazníky. Zaměstnance je však třeba také hlídat. Vždycky se najde černá ovce v podobě lenivce, který se místo práce velmi rád zašívá. Pokud někoho podobného ve svém podniku objevíte, je třeba zjednat pořádek, což znamená dát mu padáka. V podobném duchu, ale opačně je však třeba zacházet i s pracovitými zaměstnanci. Je třeba je motivovat zvýšením platu nebo rovnou povýšením. S tím jak bude podnik růst, se časem objeví i potřeba zástupce v podobě manažera, který se postará, aby business šlapal tak jak má a podnik nejenom prosperoval, ale také dále rostl až do netušených rozměrů.

    Každý dobrý podnikatel musí umět jednat se zákazníkem a ani zde tomu není jinak. Je třeba proto rozlišovat několik druhů zákazníků a podle toho k nim i volit přístup. Někteří si dlouho rádi prohlížejí a rozmýšlejí, jiní jsou při nákupu neradi obtěžováni dotazy na pomoc a někteří po tom zase touží. Jsou i tací, kteří zase neradi na cokoli čekají a v nestřeženém okamžiku jsou schopnosti nakoupit spoustu zbytečností. Jednání se zákazníkem je zkrátka magie, stejně jako stanovování a úprava ceny. Je třeba ovládnout umění nastavit správnou cenu ve správný čas. Sleva, či naopak citlivé zvýšení ceny, může přinést jak oblibu u zákazníků, tak hodně zelených papírků do pokladny.

    Třetí datadisk přináší kromě jiného i spoustu nových motivací a schopností pro každého sima. Schopnosti lze navíc tréninkem rozvíjet až k dokonalosti, za níž se platí. V tomto případě však budou platit zákazníci, alespoň pokud ovládnete umění výroby drahých předmětů, či zboží.

    Stejně jako všechny předešlé datadisky přichází i tento s velkým množstvím nových objektů a předmětů, které však více než pro úpravu domu poslouží pro podnikání, respektive k odpovídající dekoraci vlastní prodejny, která při lákání zákazníků hraje rovněž velmi důležitou roli.

    Hlavní rysy :
    • Vytvořte úspěšný obchod.
    • Staňte se šéfem.
    • Naučte se jak se podniká.
    • Proměňte talent v peníze.
    • Užijte si více než 125 nových objektů.


    Obrázky :
    • obrázek The Sims 2: Ve Světě Podnikání
    • obrázek The Sims 2: Ve Světě Podnikání
    • obrázek The Sims 2: Ve Světě Podnikání
    • obrázek The Sims 2: Ve Světě Podnikání
    • obrázek The Sims 2: Ve Světě Podnikání
    • obrázek The Sims 2: Ve Světě Podnikání
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

kingdomcomedeliverance, kcd, kingdomcomedeliverance2, henryhascometoseeus
fallout, falloutseries, vault, falloutlucy
hracversusprisery, hernicteni, jaroslavsvelch
playstation5, playstation4, jarnislevy, springsale
starwarsoutlaws, starwars, hvezdnevalky, darek
valak, figurky, horor