Total War: WARHAMMER: Savage Edition
PC

599
Nákupem získáte 24 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Aktivace: SteamSteamDoporučený věk: Od 16 let
Štítky: Fantasy, Real-time strategie
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 33843
  • Fantasy strategie epických rozměrů kombinuje prvky návykového budování rozlehlé říše v tahové kampani s intenzivními a kolosálními bitvami v reálném čase, přičemž oba tyto režimy jsou zasazeny do legendárního prostředí Warhammeru.
    SAVAGE EDITION OBSAHUJE

    - základní hru Total War: WARHAMMER
    - Call of the Beastmen DLC
    - Chaos Warriors DLC

    Kategorie

    PC / PC hry / Strategie

    ČTYŘI UNIKÁTNÍ RASY

    Ujměte se velení čtyř naprosto odlišných ras: Impéria, trpaslíků, upířích hrabat a zelenokožců,. Každá má své jedinečné postavy, bojové jednotky a herní styl. Veďte svou armádu do boje v roli jednoho z osmi legendárních lordů z prostředí fantasy bitev ve světě Warhammeru a vybavte je bájnými zbraněmi, zbrojí a smrtící bojovou magií, které budete získávat plněním náročných úkolů.

    MAGIE V TOTAL WAR
    Poprvé v celé sérii her Total War máte možnost zkrotit magickou moc, která vám pomůže v bitvách, a vznést se k oblakům na křídlech různých létajících tvorů - od zuřivých draků a wyvern až po gigantické gryfy.

    Total War: WARHAMMER: Old World Edition (PC)

    UJMĚTE SE VLÁDY NEOBYČEJNÝCH RAS
    Chrabří lidé z Impéria, záštiplní trpaslíci, krvelačná upíří hrabata a krutí orkové a skřeti z kmenů zelenokožců. Jednotlivé rasy se od sebe diametrálně odlišují, každá má své vlastní postavy, herní mechanismy na mapě kampaně, bojové jednotky i herní styl.

    VELTE LEGENDÁRNÍM POSTAVÁM
    Veďte svou armádu do boje v roli jednoho z osmi legendárních lordů z prostředí fantasy bitev ve světě Warhammeru, vybavte je bájnými zbraněmi, zbrojí a smrtící bojovou magií a seznamte se s jejich příběhem v sériích jedinečných úkolů.

    Total War: WARHAMMER: Old World Edition (PC)

    PODMAŇTE SI SVĚT
    Série Total War poprvé zamířila do fantasy prostředí. Vychutnejte si neuvěřitelnou propracovanost herního systému a možnost dobývání území na gigantické otevřené mapě „velké kampaně". Procházejte pokřivenou magickou krajinou, která je obydlená ohromným množstvím úžasných i hrůzu nahánějících tvorů, a ponořte se do fantasy strategie dosud nevídaných rozměrů.

    VYPUSŤTE MONSTRA
    Nad bojišti v Total War: WARHAMMER se rozléhá řev draků, burácení obrů a ohlušující dusot obludné kavalérie. Do žáru bitvy se vrhají mohutní tvorové pozemského i nadpřirozeného původu a přinášejí smrt stovkám slabších jednotek najednou.

    Total War: WARHAMMER: Old World Edition (PC)

    ZKROŤTE SÍLU MAGIE
    Smeťte své protivníky magickými bouřemi, roztavte jejich zbroje, odsajte jim odvahu nebo podpořte vlastní vojsko ničivými kouzly, jež rozpoltí oblohu a sežehnou celé bojiště. Shromážděte pod svůj prapor čaroděje, šamany a nekromanty a přinuťte titánské a nevyzpytatelné síly poslouchat vaše rozkazy.

    POZOR NA ÚTOK ZE VZDUCHU
    Útočte na své nepřátele z trpasličích gyrokoptér, rozmetávejte jejich přední linie děsivými wyvernami a získejte poprvé v historii série Total War vzdušnou převahu díky ohromující škále létajících jednotek. Nasazení okřídlených pomocníků přináší do bitev na otevřeném poli i při obléhání ohromné množství dosud nevídaných taktických možností.

    Hra vyžaduje aktivaci na službě Steam.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (2)

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Sigi: Zdravím, je to "jen" nové balení původní hry s oběma DLC. Pro současné majitele hry nic navíc nenabízí, je to hlavně pro nováčky.

    • Sigi

      To je nějak překopaná jednička s dlc free nebo prostě WH1 beze změny, jen v nové krabičce ?

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly