Train Simulator Collection
PC

749
Nákupem získáte 22 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Vlaky
Typ hry: Hra pro jednoho hráče
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 36618
  • Díky hře Train Simulator Collection se naplno ponoříte do světa vlaků s celou řadou tras, na kterých budete muset převážet cestující a náklad do cíle a dodržovat přísný jízdní řád podle skutečných přepravních služeb a realistických scénářů.

    Kategorie

    PC / PC hry / Simulace
    FRANKFURT - KOBLENZ

    Tyto malebné trasy Linke Rheinstrecke a Mainbahn, známé pro svou přírodní krásu a historický význam, se spojují, takže budete jezdit na jedné z nejrušnějších železnic v celém Německu v moderní lokomotivě DB BR 429.1 EMU s nádherným bílým modelem SÜWEX.

    Train Simulator Collection (PC)
    TRASA PĚTI KRUHŮ
    Nechte se ohromit kombinací moderní a historické infrastruktury, která zahrnuje impozantní a na první pohled rozpoznatelný most Forth Rail, jakož i nové nádraží Edinburgh Gateway. Tohle všechno a ještě víc prožijete na více než 78 kilometrech na trase Edinburgh – Dunfermline přes Kirkaldy na palubě moderní lokomotivy BR Class 68, Class 158 a Class 170.

    Train Simulator Collection (PC)
    PENINSULA CORRIDOR
    Prověřte své schopnosti na více než 145 kilometrech moderní osobní trasy Caltrain a nákladní linky Union Pacific v těch nejúžasnějších výzvách! Díky výkonné lokomotivě Electro-Motive F40PH-2CAT od Caltrain a stylovým dieselovým lokomotivám MPI „MPXpress“ MP36PH-3C zaujme tato trasa úplně každého.

    Train Simulator Collection (PC)
    LGV: MARSEILLE - AVIGNON
    Obsluhujte 4 stanice, zatímco budete překonávat zvrásněnou krajinu jižní Francie a jezdit na vysokorychlostních železnicích v ikonické lokomotivě TGV Duplex s modelem SNCF, která je schopná vyvinout rychlost až 320 km/h. Tato 100km trasa je vybavená revolučním signálním systémem TVM-430 v kabině, který je navržen pro velkokapacitní ovládání rychlých vlaků.

    Train Simulator Collection (PC)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla