Trans Ocean 2
PC

99
Nákupem získáte 3 Kredity
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 12 let
Kód produktu: 24520
  • Kategorie

    PC / PC hry / Strategie
    TransOcean 2: Rivals je druhou kapitolou úspěšné obchodní simulace TransOcean, která nabízí dny plné zábavy se třemi režimy pro jednoho hráče – Kampaň, Nekonečná hra a Soutěž – nebo s kamarády ve strhujícím soutěžním režimu pro více hráčů.



    ZVLÁDNEŠ VÉST FIRMU?

    Začni se svou nově založenou přepravní společností v jednom ze 60 přístavů a zahaj svou kariéru s malou flotilou opotřebovaných feederů, těch nejmenších lodí. Svůj přístav si vyber moudře a doručuj své první zakázky do okolních přístavů, čímž si vyděláš své první peníze. Spravuj svůj podnik s rozvahou, plánuj si cesty dopředu a nepodceňuj externí faktory jako třeba cenu ropy nebo konkurenční firmy. Takto budeš pomalu rozšiřovat svou flotilu a zakládat pobočky po celém světě. Dokážeš zdolat všechny výzvy?

    STAŇ SE PŘEPRAVNÍM KRÁLEM
    Díky živějšímu ekonomickému systému, který ovlivňuje veškeré možné zboží, budeš ve hře TransOcean 2: Rivals čelit i makroekonomickým výzvám. Díky třem typům lodí – tankery, kontejnerové lodě a nákladní lodě – máš ještě více možností, jak se můžeš specializovat a dovést svou firmu až na vrchol. Vyzvi své rivaly a rozvíjej svůj vlastní globální podnik.

    PLAVTE SE NA VLASTNÍ KŮŽI
    V režimu pro jednoho hráče se můžeš ujmout i velmi jedinečné výzvy: Naviguj své lodě osobně v rozmanitém 3D prostředí, když remorkéry vstoupí do stávky a začne jít do tuhého. Dokážeš v přístavu manévrovat s malými i velkými plavidly, aniž by utrpěly nějaké poškození?

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla