Zaklínač 2: Vrahové králů - Rozšířená edice
PC

(17x)
299
Nákupem získáte 12 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Štítky: FPS, Fantasy
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 16959
  • Kategorie

    PC / PC hry / RPG
    Rozšířená edice hry obsahuje následující přídavky: Nová úvodní i závěrečná sekvence + další nové krátké filmečky ve hře. Nové lokace a postavy. Do kapitoly 3 jsou přidány zcela nové úkoly související s příběhovou linií, které přinesou až 4 hodiny hraní navíc. Podpora technologie Dolby® Digital. Dvě nová DLC zdarma: Na ptáky jsme krátký a Holiči a kadeřníci. Šest již dříve vydaných DLC. Nový remaster hry se zabudovanými všemi patchi a bez DRM ochrany. Více jak 100 nových oprav, vše v češtině.

    Druhý díl ságy o zaklínači Geraltovi se opět vyznačuje především poutavým, vyzrálým a propracovaným příběhem, který bude stejně jako u první hry zaměřený na dospělé publikum. Změny se však dočká soubojový systém, který bude intuitivnější a poskytne více taktických možností. Hra využívá zcela nový, ultramoderní engine RED Engine, který vytvořilo studio CD Projekt RED pro vývoj nelineárních RPG. Tato nová technologie také umožňuje úžasné grafické zpracování, díky čemuž tak může hráče přenášet do nejživějších a nejvěrohodněji zpracovaných RPG světů. Během vývoje Zaklínače jsme se toho hodně naučili a teď své znalosti využíváme k tomu, abychom z jeho pokračování udělali jedno z nejlepších RPG všech dob. Tvůrce hry: Soustředili jsme se především na vylepšování těch částí Zaklínače, jež se dočkaly největšího úspěchu, a nepochybuji o tom, že si Zaklínače 2 zamilují jak fanoušci prvního dílu, tak hráči, kteří se do tohoto světa vydají poprvé. Jsme si vědomi toho, že s prvním Zaklínačem jsme si nastavili laťku hodně vysoko, ale přesto ji hodláme s hrou The Witcher 2: Assassins of Kings překonat.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (141)

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Jirka: Zdravím, znamená to, že hru není potřeba nikde aktivovat (Steam, GOG atd.) ale jednoduše nainstalovat a hrát :)

    • Jirka

      Co znamená, že hra je bez DRM ochrany?

    • Šam

      Jsem na to přišel. Je to v bažinách u řeky a je tam i svatyně slunovratu na vylepšení Quen.
      Souboj s Letchem je na temnou masakr a my co máme slabý PC to ani nereaguje na klávesy-ovládání je KO. Max. co jsem mu odčerpal života je 50% :-(((

    • Šam

      Hraji na temnou odznova a kde je ta skrýš banditů v 1.kapitole? Nebo je v Loredově zahradě?
      Prolezl jsem znovu zamčené dveře ve městě a jsou neustále zamčené.

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Kouky: Hra je bez DRM a není ji tedy potřeba nikde aktivovat :)

    • Kouky

      Chtěl bych se zeptat, jestli se hra aktivuje na steamu nebo na gog? Děkuji

    • Šam

      Díky podpora@comgad.cz jsem to vyřešil.
      Děkuji

    • Šam

      Tak i s 4týho chapadla hned spadnu a znova už to nedá možnost naskočit. Myš je na nejvyšší citlivost a stejně to nenacvakám, asi BUG

    • Šam

      Taky mám se ve hře se posunout dál! Na 4tém chapadle nešlo naklikat myší a spadl jsem. Tak jsem ho odsekal na zemi a most nespadl. Teď mě to nabírá na jedno s dvou chapadel co mají zůstat. Myší klikám jako šílenej, ale na max. to vyjede až když jsem spadlej na zemi a Kajran na chvíli scepení. Potom dvakrát chapadlama bouchne o zem a potom mě zase podmetem nabere a jí klikám jako šílenej a tak je to pořád dokola. Co s tím??? 5tý chapadlo podle mě nejde useknout. A klikání myší je taky podivný-už při zvedání brány v klášteře jsem tu myš skoro odvařil a to ji mám nastavenou citlivost na max.??????

    • heavy1255

      Zdravím chci se zeptat zadli je součástí balení i pruvodce hrou ...díky za odpoved

    • Lucie

      Zdravim,jak by vyresila padani hry,spadne mi to pokazde kdyz chci nacist hru,takze nemuzu vubec hrat,neporadi nekdo? piste na-email dekuji.

    • lada

      Pojede hra na W 8,1?

    • Pepa

      mam problem mam originalku zaklinace 2 a pri instalaci se mi stahne patch na rozsirenou verzi ale na temnou obtiznost mi nejdou davat talenty.Co stim nemohu nikde nalezt odpoved?

    • evendiel

      zdravim, mam problém se 2 úkolama ve hře, u úkolu krvavá kletba a ztracené ovečky. Poté co jsem prohlédl kruh a okolí, mi nejde promluvit s vojáky, se kterými musim promluvit kuli poračování ve hře, nevíte co s tim?

    • Dany4859

      čau, měl bych na někoho z vás dotaz nevíte náhodou co bych měl dělat když mi na začátku hry jde normálně přepínat chůzi v běh ale pak v první kapitole po výstupu z lodi mi to nejde, a chodí pořád chůzí?! nevíte co bych měl asi udělat?? díky :)

    • fblaggyx

      zajímalo by mně když jsi chci koupit zaklínače 2 tak se chci zeptat jestli je lepší: a)rozšířená edice
      b)platinová edice
      porovnával jsem ty bonusi ale jediného čeho jsem si všiml je že v platinové edici je + 7dříve vydaných DLC zatím co v rozšířené edici jich je jen 6, ale za to v rozšířené edici je napsáno že mapa a plakát Triss nejsou jen digitální. prosím poraďte.

    • berry47

      zdravím.taky mám problém...mám originálku a včera jsem si ji nainstaloval.když jsem to chtěl spustit,začli se stahovat dodatečné soubory aniž bych chtěl.když se všechno stáhlo tak mi naskočilo uvodní spuštění jako "spustit hru,grafika a jazyk atd..jenže když dám spustit vyskočí mi okno s "hru prosím spoštějte pomocí spouštěcí aplikace" co to jako je???žádným způsobem to nejde...poradí mi prosím někdo???

    • Pavel

      Chtěl bych se zeptat, je možné ve hře zapnout i anglické titulky? Děkuji.

    • PavelK

      Mám velkej, velkej problém :(. Ve hře zlobí textura země. Spíš to vypadá jako by tam byla textura nebe, nebo se tam nebe zrcadlilo. Zkoušel jsem všechno možné, přeinstalovat ovladače, měnil jsem nastavení grafiky ve hře. Ve hře mám nejnovější patch. Dělalo to před ním i po něm. Nevíte někdo co s tím?

    • Elim

      Mam jednu otázku ohledně dice tady na x-zonu, v jiných obchodech je napsaný k edici i plakát tak bych se chtěl zeptat jestli ho edice obsahuje.

    • Martin

      tak jsem se do toho pustil po několikáté znovu! na vysokou obtížnost jen v základní kožené kazajce to hru protáhne o nějaký měsíc :-D
      skvělá Hra

    • FO

      Kdyztak se muzes mrknout a porovnat vsechno mozny taky tady: http://www.anandtech.com/bench/Product/536?vs=543

    • FO

      Pavel: Stezi, 7770 ma tusim jen 128 bit sbernici, s tou gtx 560 das hru ale solidne.

    • Luke

      Vazne naslaply baleni tady u te RE. Nevim proc, ale cekal jsem ho podstatne chudsi oproti premiovce, parada.

    • Pavel

      Díky za rady, a chtěl bych se ještě zeptat zda by na maximální nastavení stačila sestava s : Intel core i5
      AMD HD Saphire 7770
      8 GB Ram

      Díky za odopěd.

    • FO

      Pavel: Na GTX 560 mne hra chodi stabilne i plynule na max detaily v 1680x1050 bez übersamplingu kolem 40 fps. Vice mas pak tady (nicmene po soucasnych patchich je framerate jeste lepsi) http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/21084-zaklinac-2-brilantni-vizual-pro-high-end-sestavy?start=1

    • Pavel

      Díky, jsem totiž velký fanoušek zaklínače, s prvním dílem jsem výkonnostní problémy neměl, ale druhý díl je něco jiného :-) a poslední dobou se mi naskytla příležitost upgradu mého PC, ale samozřejmě nemám takové prostředky na grafiku třídy SAPHIRE HD 7950, tak mám ještě jeden dotaz, a to sice jestli by nestačila tato: Gigabyte Geforce GTX 560 OC,1GB GDDR5 (256bit)

    • Tomáš Pavlata

      Dobrý den, bojím se, že to na Full HD stačit určitě nebude.

    • Pavel

      Dobrý den, chtěl bych se zeptat expertů z X-zone, myslíte že grafická karta ATI Radeon 4600 series v kooperaci s dostatečně výkonným procesorem by stačila na maximální nastavení grafiky v zaklínači 2?

    • Vito

      videi sem videl mraky, i navod, a cca 50x pokusu, uz sem poslal save nekomu, a pokracuju ted dale...dik

    • Aleš

      Vito: Koukni sem:

      http://www.youtube.com/watch?v=Ljwq--MKv4Q

      Snad ti to pomůže.

    • Vito

      No on to nevytvori ten pad mostu...zadne video nic,most stoji...kaslu na to, dalsich 20 pokusu, nabehnu na chapadlo na primo, odmackam listu ze je plna a dam mezernik...stejne spadne..furt do kola, zadne video s mostem nic...

    • Aleš

      Vito: To, že na posledním chapadle spadneš je v pořádku. Rychle pak běž na výběžek/římsu, co vytvořil Kajran po nárazu chapadla na levé části bojiště. Pak se spustí sekvence a máš vyhráno (možná je tam ještě nějaká postřehová část; jest-li to máš v nastavení zapnuté).

      Když na římsu nevyběhneš, tak tě usmaží výboj nebo něco jako elektrický proud a hra neúspěšně končí.

      Taky mi to trvalo asi 5x než mi došlo, co mám vlastně dělat. Kajran je asi jediná, nepřehledná část hry, kde jsem opravdu nevěděl, co po mne hra chce.

    • Vito

      ahoj, potrebuju radu, sem u Kajrana, skocim na posledni chapadlo, a mam mackat levou mys, ale Geralt pokazde spadne, mackal sem rychle,pomalu,rytimicky vsecko mozny, spadne i kdyz tu listu mam plnou, zkusil sem 40x dve hodky vkuse, muzu mackat jak chcu tak spadne, zkusil sem vse, zmenit obtiznost,citlivost mysi atd...muzu kdyztak poslat Save. diky moc

    • Vito

      no zazitek to je, mam 20h nahrano a su porad v prvni kapitole :) uzivam pomalu...doury nekkeru sem nasel nakonec, pomohla me mapa vytistena, zmatla me informace ze jsou v jedne crypte pritom jsou v lese...jen tak chodit a cumet me bavilo vice ve Skyrim,ale tady jak pises-te,plati ze zahrat a pak si nechat vymazat pamet a hrat znovu,pac uz me je lito zeneco mam za sebou (smlouva na Trolla supr,i kralovny a boxersky turnaj - supr) no pro me 100% a prevysuje ostatni rpg o hlavu

    • Martin

      jako z Yennefer budou muset udělat NAPROSTOU SAMICU!! :-D protože Triss je fat třída navíc rudovláska.. huuuuh :-D jako brunetky samossebou jsou nejhezčí.. ale... Triiiiis!!! Geralte nebuď hňup! :-)

    • Aleš

      Vito: Na první "proběhnutí" je nenajdeš. Jak napsal Martin; chce to v klidu projít les, bažinu a okolí a nebudeš mít problém. Naopak najdeš ukrytá nebo na první pohled přehlédnutelná místa.
      Zaklínač je jako dobrý alkohol nebo jídlo. Musí se řádně vychutnávat a užívat, pak se ti náležitě odmění zážitkem, který v dnešní době již nemá obdoby.

    • Martin

      Vito tak nevím proč to teda hraješ když se ti něco ,,nechce" tak hrej piškvorky!! (to je můj osobní názor) zrovna u této hry (pravda moc jich ani nebylo) jsem dokázal jen tak hodiny chodit a ,,čumět" :-) co bych dal za to hrát ji od znovu bez vědomí co následuje a bude..
      a teď k tvé otázce : neřeknu ti kde ale jak - používej při ,,procházce" lesem medailon pořád.a jelikož jsou to jejich podzemní chodby tak nebudou nějak zvlášť daleko od sebe.. jen si lámej hlavu od toho je to ,,hra"

    • Vito

      Prosim o radu, Smlouva na Nekkery v prvnim aktu, nemuzu najit ty jejich doupata na zboreni, v crypte u vodopadu zadna neni, v lese sem nahodne nasel jednu...chybi stale 3,vim jak se maji znicit apod ale stradovat lesem cele dny se me fakt nechce. diky

    • zeck

      trojku budou hrát naše děcka :-D

    • connor

      přesně tak, a máš to taky napsaný v příručce pro hru, jestli ji teda máš, ale měl bys ji mít

    • Aleš

      dadak: Ahoj, tenhle boj si pamatuji úplně přesně; taky mi dal pěkně zabrat. Ta portící mrcha nejde dohonit, takže na to musíš fíglem. Zapamatuj si přesně místa kam se vždy portne a na ty místa umísti pasti znamením Yrden (možná půjdou i normální, ale to už si nejsem jist). Pak už je to snadné a nakopeš mu zadnici. Jo a bacha, na Těžkou obtížnost se tam budou objevovat chrliči.

    • dadak

      Ahoj, potřebuji poradit. V posledním aktu jsem se pustil do úkolu "Posel"
      ale ne a ne dostat toho posla-mága. Vždy se teleportuje, nefungují na něj znaky, bomby, dýky, prostě nic... Jak ho sejmout?

    • Darreios

      toto je unboxing teto edice ;) tak pro vsechny co nevi co v ní je se koukněte :) http://www.youtube.com/watch?v=oDmVP9_GePw&feature=plcp pokud je to bráno jako spam nebo reklama, tak tento příspěvek smažte ;)

    • hagar

      Komu hra náhodně padá pod 32bit Windows 7 s 3GB RAM a více, tak tomu pomůže zapnout 3GB switch...

      To enable 3GB switch:
      --------------------
      Right-click Command Prompt in the Accessories program group of the Start menu. Click Run as Administrator.
      At the command prompt, enter "bcdedit /set IncreaseUserVa 3072"
      Restart the computer.

      To disable 3GB switch:
      ---------------------
      Right-click on Command Prompt in the Accessories program group of the Start menu. Click Run as Administrator.
      At the command prompt, enter "bcdedit /deletevalue IncreaseUserVa"
      Restart the computer.

    • Wolfchant

      Dobry den chtěl jsem se zeptat Zaklínače 2 jsem hral na svem PC když vyšel ted jsem si to chtěl zahrat znova stahl jsem si patch 11g a když jsem to chtěl spustit tak hra mě hlasí chybu nevim čím to je muže někdo poradit děkuji

    • valec

      opraveno byli to aktualizace systému a direct x .S naším domácím netem oprava na pár hodin teď to jede na max.

    • valec

      stejnej problém jako Isux ovladače poslední ,jenom to nejde hrát vúbec ani když vypnu úplně všechno na 580 a AMD 1090 BE s 8GB ram sem nic horšího neviděl ani bez ovladčú no nic pjekný podtácky a krabičky na DVD se taky občas hodí.

    • ELKEDAK

      Vyřešeno:
      Stáhl sem záložní instalačku s GOG a reinstaloval to za pomoci jejich souborů a jede to.
      DVD mi zůstaly, už jen na ozdobu.

    • ELKEDAK

      Mám vyřešit úkol v 2 aktu ohledně odstranění té mlhy a pokaždé když vlezu do ní. Tak hra spadne hned jakmile se objeví nahrávací obrazovka.
      Nevíte někdo co s tím.
      Reinstal je k ničemu to nefunguje.
      Zkusil jsem měnit různá nastavení i obtížnosti a taky nic.
      Strejda Google taky nepomohl.

    • Zobrazit všechny komentáře
  • Recenze (17)

    (Xzone.cz)
    Ověřený nákup
    • filmové zpracování
    • hodně zajímavé prostředí
    • a další
    • trochu kratší
    • podávání lektvarů

    neudělal ostudu, ale působí jako by vývojářům došly peníze

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Vše
    • Žádné

    Strhující příběh víc neřeknu

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Grafika, příběh, postavy, souboje.
    • Bugy, optimalizace, nejde pít lektvary při boji.

    Po výborné jedničce je pro mě dvojka celkem zklamání ale pořád to je dobrá hra za 70%

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • giga hra
    • ...

    100000/10

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • - Příběh je pěkná a zajímavý (i když ne tolik jako třeba v Gothic I, II)
    • - Pěkně postavený svět
    • - Volnost v rozhodování
    • - Obtížnost je v celku až na některé momenty dobrá
    • - bojový systém
    • - Přestože je svět pěkně zpracovaný, chybí mi tam větší volnost pohybu.
    • - Někdy až na nervy jdoucí bugy
    • - Alchymie je tu skoro k ničemu
    • - pití lektvarů je divně postavené

    Tak hra je podle mě opravdu dobrá, i když na některé starší RPG rozhodně nemá ani trochu, přesto je díky pěknému příběhu více než dostačující k tomu, aby se člověk pořádně pobavil.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • sady mečů a zbrojí
    • grafika
    • svět
    • příběh
    • Triss¨
    • úkoly
    • rozhodnutí

    • trošku slabší než jednička.

    Zaklínač 2 byla a je solidní hra jak jsem řekl je slabší než jednička ale to neovlivňuje hodnocení.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Pokračování jedné z nejlepších serii všech dob. A naši polští sousedé se opět vyšvihli. Lepší grafika, lepší hratelnost, lepší příběh. No a ta Triss.... škoda mluvit :)
    • Stejně jako u prvního dílu, tahle hra nemá chyb.

    Všem doporučuji, čtenářům knih Sapkowského 2x tolik.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • +Vážně oceňuji hlavní linii, je zajímavá, zvlášť druhou kapitolu považuji za geniální.
    • +Geralt je vskutku sympaťák
    • +Dospělý nádech se kterým autoři vyprávějí příběh
    • +Vedlejší úkoly, příběhové, často s překvapivým koncem
    • +Variabilita voleb
    • -Ohromně neintuitivní ovládání(například naprostá absence skákání)
    • -Soubojový systém(ohromně mi nesedl, nijak uspokojivý)
    • -Není příliš dobře optimalizováno pro AMD, obrazovka mi poblikuje ve fullscreenu
    • -Ohromně otevřený konec, neuspokojivý a trošku zkratkovitý(celé vás to jen odkazuje na pokračování, které, jak víme, vyjde)

    Vrahové králů jsou povedené RPG s neintuitivním ovládáním, živým a temným světem a neuspokojivým koncem. Kampaň je taky mnohem kratší než v předchozím díle, což je škoda.
    Jestli však stojí za nákup? Já osobně doporučuji, i přesto všechno, příběh je vážně úchvatný a gradující s několika vážně silnými momenty a minimálně první dvě kapitoly jsou geniální.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • + Grafika
    • + Možná až průkopnické erotické (a hlavně necenzurované) scény
    • + Větší hloubka postav než v Zaklínači 1
    • + Lokace
    • + Příběh
    • + Znovuhratelnost (16 konců)
    • - Na Zaklínače možná přespříliš epické a politické (Geralt není Shepard :-))
    • - Elixíry již nemají tak pěkné ikonky
    • - Zbytečné předměty (veteš)
    • - Krátké
    • - Import uložených pozic dává jen předměty, rozhodnutí ze Z1 se nijak výrazně neprojevuje
    • - Horší atmosféra než v Z1

    Zaklínač 2 je skvělým pokračováním. Zápory, které mohou vypadat, že jsou dle téhle recenze 50% z mého hodnocení, tak to tak vůbec není. Jsou to jen drobounké vady na kráse, která je tak obrovská, že si jich možná ani nevšimnete. Zaklínač 2 je pro mne jakožto fanouška RPG a knižní předlohy druhým nejlepším RPG, které jsem hrál (Z1 je na prvním místě) a mohu jej doporučit každému fanouškovy tohoto žánru. Holt, zaklínač 1 mě mnohem více pohltil a měl v sobě atmosféru, která zaklínači 2 chybí (proto 95%. PS: Podpora CD Projektu RED je až neuvěřitelná!

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Myslím že nemá smysl se v téhle kolonce rozepisovat,vezměte skoro každý aspekt hry(až na pár drobností,které vyjmenuju potom)a můžete je vzít jako klad,opravdu skvělé.
    • Z těch pár mála věcí co se mi nelíbiy patří snad akorát to že nemůžete pít lektvary jenom tak,bez meditace,což je na vysokou obtížnost trochu na obtíž,protože vždycky jednou zemřete než objevíte co si máte vzít za lektvar,ale to akorát přidává na obtížnosti hry,což mi vůbec nevadí.Pak už jediný bod jsou akorát trochu menší lokace,já ale nejsem zastánce lokací,které jsou tak velké že je nejde projít takže to mi tak nevadí.

    Toto je snad nejkratší recenze co jsem napsal a má to svůj důvod,protože kdybych měl vyjmenovat všechny klady na Zaklínačovi 2 tak bych tu byl ne 10 ale tak 50 minut.Zkrátka a dobře je to nejlepší RPG co jsem kdy hrál.

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla