Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
PS3

79
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Fantasy
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 14776
  • Jedná se o online hru a ke hraní je nutné platit měsíční poplatky. Hra Vás zavede do světa Hydaelyn, kde se nachází oblast nazvaná Eorzea. Oblast plná zeleně, živošichů a bohatství. Oblast, o níž se dělí několik ras. Zde začíná náš příběh, kdy rozdílné názory vedou k bojům a to k postupnému oslabování jednotlivé rasy. Všechno završí útok, který nikdo nečekal. Národ Garlean Epire z východu zaútočil a toto varovné znamení vedlo k silnému spojenectví ve které již nikdo nedoufal. Tato koalice vytlačila barbary ze země a nastal mír, kde nebylo již potřeba síly a tak válečníci přišli o práci. Nastala doba dobrodruhů a doba hledačů pokladů. V této době začíná další díl ze série FF. Svět již čeká na každého z Vás!! Připoj se i TY!Při startu PS4 verze hry budete moci hru stáhnout pro PS4.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (35)

    • syras

      Ahoj právě sem si zapujcil tuhle hru od kámoše a dost ji chválil, musím si koupit na měsíc kartu nebo ji mohu zkusit zadara? Předem děkuji za odpověď

    • Shallowborn

      Ano první měsíc je zdarma :)

    • plyshak

      Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli je první měsíc zdarma?

    • _-X-box360-_Gamer...Hutasek

      Seabed: cau cau kamarade jak se mas? Tak jsem mohl mit i ps3 ale nemamm bohuzel..:( ale dostal jsem vcera k 18 novyho kompa tak asi se rozhon pro Final Fantasy XIV na kompa Benchmark mi to krasne utahl...Tak asi budu prochazen FFsvet na kompu..:)

    • DeAN

      vlni na druhy strane polokoule me nezajimaj momentalne sem nervozni z toho ze muj cernej milacek neni pripojenej k internetu a ani se nemuzu dogooglit proc protoze nejsou schopni vidat zadni poradni visvetleni co se deje

    • Seabed

      DeAN - Tak to je naprosto jasné, že se to tady prodávat nebude a když si projdeš různé internetové stránky z herní tématikou tak zjistíš, že časové rozpětí kdy má hra vyjít je v rozmezí červen - prosinec 2011 a zatím nic nenasvědčuje tomu, že hra tento rok skutečně vyjde a navíc musíme vzít na vědomí, že Japonsko má nyní velké problémy po nedávném zemětřesení které může mít také určitý vliv na zpoždění herních titulů z Japonska.

    • DeAN

      musim si rejpnout :-)
      uz je duben tak co bude
      ne ani v angliji nemaj datum vidani takze chapu ze v praze se to prodavat zatim asi taky nebude

    • WastingDouglas

      Revil:kdyz je tahle hra Masive online RPGalias MMORPG,tak je snad jasny,ze se za ni plati a ze jde hrat JENOM ONLINE.takze pro palenkare tato hra neni,jo a k ty Xbox verzi,jiste je to nesmysl s tema licencnima podminkama,protoze "uzasny 11dil" je na xbox 360,je to desne trapny a musis platit taky poplatky kazdej mesic,me ukradli parchanti mizerny z uctu onehdy 800.nevim teda z jakyho titulu.kdo jim to jako povolil,ja teda ne,od ty doby maji u me ONLINE RPG,kde chteji prachy za pareni online utrum.kdo nema internet tak ma s touhle hrou smulu.

    • Seabed

      DeAN - Nechci být špatným prorokem ale Duben 2011 to nejspíše nebude, pokud se zadaří tak nejdřivě někdy v polovině tohoto roku.

    • DeAN

      opravdu DUBEN ?

    • Seabed

      Hutasek - Tak co se týče FF XIV tak zatím jsme o nic nepříšli na PC se tahle hra vůbec nepovedla a pokud ji skutečně na PS3 hodně nepřekopou tak bude o ničem a je možné, že hra nakonec nevyjde ani na PS3, já bych se teda po takovém debaklu na PC do konzolové verze na PS3 raději vůbec nepouštěl.

    • _-X-box360-_Gamer...Hutasek

      SEabed: jj taky jsem četl akorat škoda že nebude na XBOx 360 kvůli tomu že mi platíme za gold internet tak nemohli dat hru aby se tez platila zainternet protože by se porušovali licenšní podminky (jako jim by to nevadilo žo je ale my bychom platily za jeden vstupní internet dvakrát..( škoda ja byych klidně platil za oboji dvojí..:D

    • Seabed

      Podle posledních zpráv to nevypadá s FFXIV na PS3 moc růžově, pokud to půjde hodně dobře tak možná v závěru roku 2011 se snad dočkáme.

    • Revil

      čtu dobře že na ps3 se bude platit za online ?

    • DeAN

      vsechni trofeje hm zajimavi i ty hiden tu nemam ani jednu jinak sem FF dohral za 78 hodin posledni bos kterej se musi porazit asi na 3xkrat mi dal dost zabrat
      Seabed-no koukal sem na web 14 ohledne ras a classu atd a docela zajimavi ale pak sem se zacal zajimat i o 11online a z jistil sem ze to byl dobrej titul ale prej to bylo strasne tesky na ovladani coz dost lidi odradilo

    • _-X-box360-_Gamer...Hutasek

      :)...Ja jsem třinacku dohral v 50tý hodině ae chci udělat všechny trofeje a jsou strašně těžky...:) ae ja je udělam..:) _Hrozně bych chtěl na xbox versus prej to bude mít nejlepší zamilovanej příběh..:) tak jsem zvědavej ae chci si to zahrat na xboxu abych to měl v paměti v hrach že jsem to hral jako FF13...:)a když 14 nebude na xbox tak na kompa ae moc se mi nechce..:( spíš na xbox ae když ne tak neva vytunim kompa trochu a budu to pařit na kompu :) už se těším na ně..:)

    • Seabed

      Hutasek - Zdarec,to vis ze si to pamatuju co se toci kolem finalu a kolem nej to si pamatuju uz navzdycky,jinak to ses stastnej clovek ze jsi nedohral jeste trinactku,hodne lidi trinactka udajne zklamala ale me bavila hodne dlouho nez jsem ji dohral a musim rict ze se podle me hodne povedla ale je taky pravdou ze se neco mohlo treba udelat o neco lepe. Jinak pokud by F.F XIV. nevysla mahodou na Xbox tak si ji kopis na PC a je to vyreseny ne? Zatim se mej super a zase nekdy napis.:-)

    • _Xbox_360_gamer_Hutasek_

      čus seabed pamatuješ jak jsme kecali o Final Fantasy 13?....Tak jsem četl že možna bude 14 i na xbox 360 že se jenom vyvoj na xbox 360 zastavil...tak se prej ted s microsoftem nějak domlouvají a doufam že bude versus taky na xbox 360 ..:D Pořad nemohu udělat platinumku na Final Fantasy 13 už to hraju 125hodin a pořad nic..:(...:D

    • Seabed

      Majlob,DeAN- Nebojte já hru kupuji na stopadesát procent ale jak známo serie F.F. ještě nezklamala ale těm co se nemohou rozhodnout tak dám určitě vědět a napiši tady hutnou recenzi na tuto online hru. Jinak počítám sváma oběma do klanu,snad se ještě někdo přihlásí,sledujte tuhle stránku průběžně až nás bude víc tak tady zveřejním svůj mail a domluvíme se blíže. Zatím se všichni mějtě pařmenky a pařmeni.:-)

    • DeAN

      Seabed-tak si to kup az mi reknes jaky to je tak zvazim jestli to za to stoji a pak semnou muzes pocitat non stop 24 hodin

    • Majlob

      Take o tehle hre premyslim ale zajma by me jaky bude soubojovy system jestli bude propracovany tak semnou pocitej

    • Seabed

      Na tuhle hru se vážně moc těším ale větší komunita hráčů z českých luhů a hajů bude nejspíš hrát na PC,pokud by měl někdo zájem hrát semnou na PS3 nechte tady vzkaz s Vaším mailem pak Vás rád kontaktuji,díky.

    • Seabed

      Tohle bude herní pecka :-).

    • Seabed

      Talsi - Přesně tak 8.99 liber což je k dnešnímu kurzu přesně 270,5091 Kč čili zaokrouhleno směrem nahoru 271 Kč :-)

    • Seabed

      Mort - Měsiční poplatky se budou pohybovat v přepočtu na koruny v rozmezí 200-300kč za měsíc ale určitě bude možnost si koupit nějaké výhodnější předplatné třeba na půl roku dopředu,dlouhodobé předplatné má zase nevýhodu v tom,že když nebudeš třeba delší dobu hrát tak se ti to v konečném výsledku nemusí vyplatit.

    • Talsi

      To Mort: Podle oficiálního webu (http://eu.finalfantasyxiv.com/#/about/game_info) budou měsíční poplatky 8.99 liber (cca 270,-kč k dnešnímu kurzu).

    • Mort

      Super tak to jsem opravdu moc rad.Kolik maji stat mesicni poplatky?? dekuji

    • Tomáš Pavlata

      Hra bude dána do systému v tomto týdnu.

    • Mort

      Mam dotaz FF XIV bude NA PC a bude driv nez na PS3 a vy ji nebudete prodavat??
      Jen se ptam jestly ma obednat ze Zahranici

    • DeAN

      me by zajimalo jestli bude naka beta ke stahnuti abych si nekoupil CDcko za 14 stovek zahral si 30 dni a zjistil ze to je totalni blbost a lezelo mi doma hra za 1400 a nehraju ji.....
      McMagic-tim kdyz rikas klasicke MMORPG tak mislis jako lineage 2,wow,quvild wars atd atd ?

    • McMagic

      Seabed: na disku bude první verze hry + bude určitě nutná instalace na HDD. A postupem času budou vycházet patche a updaty, které také budou instalovány na HDD. Hra nepůjde hrát offline, je to klasické MMORPG, takže aby člověk mohl hrát bude třeba spojit PSN účet s SE učtem (řešení bude určitě velmi jednoduché a proveditelné přes PS3). Určitě bude hra obsahovat prvních 30dní zdarma a dále se budou muset platit měsíční poplatky (buď kartou, nebo za pomocí GTC (herní předplacená karta koupená třeba tady na xzone) na 60 dní).

    • Zdeněk Gračka

      Verze pro PC, která má vyjít dříve než ta na ps3, budete taky prodávat ?

    • Seabed

      Tomáš Pavlata - Děkuji za odpověď a doufám,že případnou kartu na 60 dní budu moci zakoupit též ve Vašem skvělém e-shopu.

    • Tomáš Pavlata

      BD bude obsahovat kompletní hru, měsíční poplatky se budou řešit na PSstore + by se měla objavit i karta na 60 dní, u karty však nemáme skoro žádné informace.

    • Seabed

      Mám dotaz na Admina,jak se budou v ČR platit Ty měsíční poplatky? A jak disk s hrou bude vůbec fungovat když hra je celá online a offline řežim nejspíš existovat nebude a co disk s hrou bude vůbec obsahovat,doufám,že to nebude jen nějaké přihlasovací menu abych se mohl do online hrání vůbec dostat? S online hraním na PS3 nemám zatím žádné zkušenosti, předem děkuji za odpovědi.

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly