Ash of Gods: Redemption
PS4

149 699 Kč

Sleva platí do 30.12.2024 nebo vyprodání

Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 16 let
Štítky: Fantasy, 2D hra, Tahové, Taktické, Kreslené
Typ hry: Hra pro jednoho hráče
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 32459
  • Ash of Gods je taktické tahové RPG s bohatým příběhem a detailním nelineárním dějem o třech hrdinech, kteří čelí prastarému mytickému zlu. Kapitán Thorn Brenin, strážný Lo Pheng a písař Hopper Rowlie ještě nevědí, že se Reapers vrátili a hodlají utopit svět v krvi, aby mohli probudit dřímající bohy.



    PODLE VÁS

    Příběh se může kdykoliv změnit podle vašich rozhodnutí, která občas vedou i ke smrti postavy. Tím však hra nekončí, neboť příběh pokračuje dál bez hrdiny, ale bere v potaz následky jeho sklonu, které se projeví v budoucích událostech. Nespoléhejte se na to, že vám vítězství zajistí jedna taktika nebo na silný tým – umělá inteligence v Ash of Gods se přizpůsobuje vašemu hernímu stylu a nutí vás postupovat chytře!

    Ash of Gods: Redemption (PC)

    UMĚLECKÉ DÍLO
    Fantasy svět hry Ash of Gods je skutečně neuvěřitelné místo s úžasnými postavami, a to jak z hlediska příběhu, tak grafiky. Soubojové animace byly vytvořeny pomocí rotoskopie, kde jsou natáčeni živí herci, na které se pak nakreslí ty nejvěrnější 2D animace. Jedná se o kombinaci nádherné grafiky, okázalé hudby, taktického souboje a silného příběhu. Atmosféru podtrhuje originální soundtrack od skladatelů hudby ke hrám Zaklínač, Bulletstorm a Shadow Warrior.

    Ash of Gods: Redemption (PC)

    SOUBOJE A ODEMYKÁNÍ POSTAV
    Soubojový systém je navržený tak, aby obohatil hráčský zážitek a donutil hráče riskovat život členů vlastního týmu. S umělou inteligencí můžete bojovat v různých výzvách PvE. Odemykejte si nové postavy, vylepšení a karty a přizpůsobte si taktiku ještě víc podle vlastního stylu. Každé rozhodnutí může změnit běh událostí a osud vaší družiny. Zdroje jsou omezené, takže budete potřebovat všechen svůj ostrovtip a veškeré taktické dovednosti.

    Ash of Gods: Redemption (PC)

  • Přidejte komentář

    Pravidla komentářů

    Dotazy k objednávkám pište na email xzone@xzone.cz, kde vám můžeme odpovědět rychleji :)

    Děkujeme, že s ostatními hráči diskutujete slušně. Vulgární a nevhodné komentáře (např. odkazy na jiné eshopy, příspěvky mimo téma dané hry) jsou automaticky mazány.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

    Koupili jste si Ash of Gods: Redemption? Pomozte ostatním ve výběru a dejte vědět, jak se vám líbí!

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly