Assetto Corsa Competizione
PS4

999
Nákupem získáte 40 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Pro všechny
Štítky: Auta
Typ hry: Hra pro jednoho hráče
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 33375
  • Jakožto oficiální hra závodního seriálu GT World Challenge vám Assetto Corsa Competizione umožňuje okusit na vlastní kůži nefalšovanou atmosféru šampionátu sportovních vozů třídy GT3. V nabídce naleznete 24 licencovaných vozů a 11 laserem naskenovaných tratí, po kterých můžete kroužit v krátkých sprintech nebo několikahodinových vytrvalostních závodech, a to v režimech pro jednoho i více hráčů.

    Předobjednejte si hru a získejte DLC „Intercontinental GT Pack“ rozšiřující nabídku tratí o čtyři další světoznámé okruhy ze čtyř různých kontinentů – Mount Panorama v australském státě Nový Jižní Wales, Kyalami Grand Prix v Jižní Africe, okruh v japonské Suzuce a Weathertech Raceway Laguna Seca ve Spojených státech. Kromě toho přináší DLC také přes 45 nových livrejí, 30 nových týmů a 50 nových řidičů, jakož i zbrusu nové herní režimy inspirované soutěží Intercontinental GT Challenge.


    MISTŘI ŽÁNRU

    Vývojáři z KUNOS Simulazioni jsou skutečnými mistry svého řemesla, kteří beze zbytku využívají všech možností Unreal Enginu 4 a přinášejí tak dechberoucí grafiku s věrně zpracovanými povětrnostními podmínkami, realistické noční závodění i animace vytvořené s pomocí technologie snímání pohybu. Zvláštní důraz poté kladou na chování pneumatik a aerodynamiku vozů.

    Assetto Corsa Competizione (PS4)
    DETAILNÍ SIMULACE
    Závoďte jako skutečný řidič šampionátu GT World Challenge a ovlivňujte nastavení pneumatik, podvozku nebo motoru. Fotorealistické povětrnostní podmínky a vícekanálový zvuk vytvářejí autentický závodní zážitek.

    Assetto Corsa Competizione (PS4)
    LASEREM NASKENOVANÉ TRATĚ
    Každý okruh byl do digitálního světa přenesen s pomocí technologie laserového skenování, umožňující realisticky ztvárnit prostředí na úrovni, jaká dosud nebyla v konzolové závodní hře k vidění.

    Assetto Corsa Competizione (PS4)
    POKROČILÝ MULTIPLAYER
    Hra obsahuje nový systém hodnotící férovost závodníků (a odměňující slušné řidiče), mysluplné přiřazování hráčů, pravidelné výzvy a online žebříček aktualizovaný v reálném čase.

    Assetto Corsa Competizione (PS4)
    PROPRACOVANÝ SINGLEPLAYER
    Režimy kariéry, šampionátu a volné hry nabízejí ucelený, plně nastavitelný herní zážitek, který uspokojí každého hráče, od úplného nováčka po pokročilého řidiče toužícího poměřit své dovednosti s těmi nejlepšími.

    Assetto Corsa Competizione (PS4)
    PŘÍSLUŠENSTVÍ A VIDEOSEKVENCE
    Chopte se volantu, zařaďte vyšší rychlost a závoďte jako skutečný profesionál. Plně animované videosekvence přehrávané během závodů, zastávek v boxech nebo při výměnách řidičů zprostředkovávají ve všech směrech plnohodnotný zážitek ze závodního dne.

    Assetto Corsa Competizione (PS4)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (2)

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Patrik: Zdravím, na PS VR hra bohužel nebude.

    • Patrik

      Bude hra podporovat VR u PS4? Děkuji.

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly