Days Gone - Special Edition
PS4

1 699
Nákupem získáte 34 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Štítky: TPS, Survival, Open-world, Post-apokalyptické, Zombie, PS4 Pro Enhanced
Typ hry: Hra pro jednoho hráče
Jazyk: České titulkyČeské titulky, AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 29608
  • Days Gone - Special Edition (PS4)

    SPECIAL EDITION OBSAHUJE

    - Steelbook
    - malý Art Book (digitálně i fyzicky)
    - Originální soundtrack (digitálně i fyzicky)
    - odemknutí herního skillu Monkey Whrench
    - 3 herní skiny Drifter Bike
    - dynamické téma pro PlayStation 4 Days Gone

    Days Gone - Special Edition (PS4)

    Survival akce jenž se odehrává v otevřeném světě, dva roky po globální nákaze. Ta zabila většinu lidí na planetě a další miliony proměnila v krvelačná monstra zvaná Freakers. Budete hrát za tuláka a lovce odměn jménem Deacon St. John, který raději na vlastní pěst cestuje nebezpečným světem, než aby se usadil v jednom z "bezpečných" táborů.




    PŘEŽIJTE MEZI FREAKERY
    Days Gone se odehrává na sopečném a zničeném americkém severozápadě, kde na vás čeká svět plný zdegenerovaných příšer, které kdysi byly lidmi. Říká se jim freakeři. Probojujte se zpustošenou krajinou a hledejte zásoby, zdroje a hlavně taky důvod, proč to všechno nevzdat.

    Days Gone (PS4)

    OHROMUJÍCÍ PROSTŘEDÍ
    Lesy a louky, zasněžené pláně i lávová pole... severozápad Ameriky je krásný i smrtící. Prozkoumejte řadu pohoří, jeskyň, dolů a malých venkovských městeček poznamenaných miliony let vulkanické činnosti.

    Days Gone (PS4)

    BRUTÁLNÍ STŘETY
    Budete-li chtít přežít navzdory krutým gangům a hordám freakerů potulujícím se krajem, budete muset plně využívat různé vlastní pasti, zbraně a vylepšovat i své schopnosti. A nezapomeňte na svou tuláckou motorku, v rozlehlé krajině je to nedocenitelný nástroj.

    Days Gone (PS4)

    PROMĚNLIVÉ PROSTŘEDÍ
    Naskočte na Deaconovu spolehlivou motorku a vydejte se na průzkum dynamického světa, který výrazně ovlivňuje počasí, střídání dne a noci i vyvíjející se freakeři, kteří se přizpůsobují svému prostředí – a lidem v něm.

    Days Gone (PS4)

    POUTAVÝ PŘÍBĚH
    Ponořte se do silného příběhu plného zoufalství, zrady a lítosti, protože Deacon St. John hledá naději poté, co utrpěl hlubokou osobní ztrátu. Co z nás dělá lidi tváří v tvář každodennímu boji o přežití?

    Days Gone (PS4)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (43)

    • Virtuóz

      Ten soundtrack je parádní! Skvělá hudba...

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Honza: Zdravím, tak to nás moc mrzí :( Vyplňte prosím reklamační formulář a kolega to s vámi vyřeší
      https://www.xzone.cz/reklamace.php
      Mělo by jít vyměnit pouze steelbook.

    • Honza

      Dobrý den. Dnes jsem si vyzvedl na poště objednávku (Days Gone - speciál edition) mimochodem děkuji za tričko a kalendář, dárky se povedly. Bohužel jsem ale po rozbalení edice a poté otevření steelbooku zjistil že je prasklý, tedy na 2 části. Chtěl bych se tedy zeptat jak to teď mám řešit? Jsem váš stálý zákazník a nikdy nebyl s ničím problém. Děkuji za odpověď

    • th3gentl3man

      No ještě, že jsem objednal speciálku v den oznámení :) Jinak by na mne asi nevyšlo jak tak koukám :) ... To čekání je velmi těžké.. :D

    • Lu284kas

      Dobrý den, bude k dostání ještě tato edice? Včera tu byla a dnes tu není, tak proto se ptám.

    • UchihaNaoto

      Abych předešel případnému nedorozumění tak nemyslím ted prodavače v Xzonu,ale už jsem byl svědkem v jiném obchodě,že na ratingy se vůbec nehraje.To mě osobně je celkem jedno,ale poukázat na to můžu když už se to sem tam mihlo.A co nepochopím do ted je přístup Sony.Takže jim nedělá problém na svojí konzoli vydat násilné,krvavé hry,ale jak jsem zminoval DMC,DOA tak to už problém je.
      Třeba ted připravovaná hra Mortal Kombat 11 tam se to hemží krví a násilím až běda a to je v pořádku a hráče to nepohoršuje.Jako já osobně jsem proti jakékoliv cenzuře.A pokud říkáš,že u nás je to ještě pořád na dobré notě tak jedině dobře.Jestli to mají ostatní Země ještě horší tak jsem vážně rád,že bydlím v České Republice.Jen si prostě vedení Sony protiřečí.Tot můj názor ku poměru náhých/krvavých-násilných scén.

    • UchihaNaoto

      RomiDush:Hele mě to prostě vadí.Já si nekupuji edici za 2k,abych potom ještě jako spotřebitel musel něco sloupávat.Chci do ruky dostat neponičený,nepolepený steelbook nějakou Českou propagací od Sony.To můžou klidně nalepit na celofán toho steelbooku a né na samotný steel.Nicméně ještě k té cenzuře.Jasně a proto lezou Americe do zadku a dělají cenzuru namátkou do téměř nových her jako je DMC V nebo Dead or Alive 6.Co je mi do toho,že se to Amíkům nelíbí.Pokud je to záměr samotných vývojářů tak co by to měli maskovat nějakými světelnými efekty nebo osekávat hru tak,aby to někoho nepobuřovalo.A upřímně to je hrozná tragédie ukázat holý zadek nebo jiné partie ženského těla.Namátkou hra Days Gone kde věřím,že bude násilí,krev apod zvěrstev dostatek.Tak to jim nevadí a ještě si v tom libují,ale něco tak přirozeného jako je lidské tělo tak jsou hned triggered.Prostě násilné hry ano,ale lehce erotické hry nope to už je mimo.A navíc když už jsme u nějakých těch pravidlech tak třeba dneska "každý" kašle na nějaký rating.Je hra Pegi 18 tak prodavač nemá problém prodat hru nezletilému.V poslední řadě když už tak třeba namátkou hra Assassin's Creed Odyssey nebo Shadow of the Tomb Raider nemá problém ukázat můžské partie i s bradavkami nahoře bez,ale ženské tělo je tabu?wtf.Diskriminace.Nicméně jako už jsem přešel i tu samolepku na edici se Spidermanem,ale prostě když si edici přinesu domů a otevřu si jí tak mi to prostě vadí.Tot můj názor/úhel pohledu.

    • UchihaNaoto

      Ještě 15 dní do hry měsíce.Už to chci hrát a mít doma tu krásnou edici s dárečky.

    • Anonym

      Take doufam. Ze pujde koupit a pujde to trucko koupit samostatne

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      angeldustt: Zdravím, snažíme se o navýšení počtu kusů, ale zatím to bohužel nevypadá. Do vydání tedy zřejmě ne.

    • angeldustt

      Dobrý den, bude ještě k dostání tato edice?

    • Romulus Proximus

      Tak jo, je to jasný, objednávám tady :)

    • Mára D.

      Druhý dárek ať je hrníček! Hrníčku není nikdy dost! ;D

    • Leemon

      Jo, zahrát si à la Daryl Dixon, to beru. V práci už jsem si nahlásil volno :-D

    • UchihaNaoto

      Jako upřímně velice nerad to říkám,protože si Xzonu vážím ze všech cz obchodů nejvíce,ale u mě taky hodně záleží na druhém dárku.Prosím jen at to je tričko tím pádem beru okamžitě na Xzonu.Kalendář a tričko by bylo nejvíc super.Plakát jako takový věřím,že bude k dostání na prodejně free.Tak ted jenom doufat co bude ten druhý dárek. :-)

    • Romulus Proximus

      Hmmm... zajímavé... ještě počkám na druhý dárek a ten u mě rozhodne, jestli Xzone nebo konkurence :-D

    • BackPa

      Dárek skvělej, ale radši bych uvítal nějaké to tričko.

    • BackPa

      Btw na úvodní stránce máte na obrázku v sekci brzy vychází špatné datum vydání. Máte tam 23. Dubna.

    • RomiDush

      Taky čekám na Godota... teda, na dárky :D

    • Secret

      A ty dárky jsou....?

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Simon: Zdravím, dárky vždy automaticky platí i pro starší předobjednávky :) Hry posíláme den předem, aby mohly být na den vydání u vás.

    • Simon

      Dobrý večer, chci se zeptat, když předobjednám hru teď dostanu potom bonusy co budete k předobjednávkám dávat jestli něakou speciální akci mít budete ? A ještě jeden dotaz budete hru posílat tak aby byla v den vydání u kupujícího nebo až v Pátek a hra příjde až potom ? Děkuji

    • RomiDush

      Hlavně, pokud se nepletu, v Německu mají na hry silnou cenzuru... můžeme být rádi, že žijeme u nás, kde se cenzura tolik neřeší...

      Jak nám jednou vyprávěl náš lektor na angličtinu z Chicaga: "Česká republika je mnohem svobodnější než naše Země svobody - není tu prakticky žádná cenzura! A hity Franka Zappy hrajete klidně v poledne, nezcenzurovaného... to by u nás nikdy neprošlo!"

      A kdo zná Franka, tak ví, že o kytičkách a duhách fakt nezpívá :D

      Takže, měli bychom být rádi za to, že žijeme v České republice, nemáme se tu zas tak špatně a cenzura se nás nějak extra netýká (kdy tady zakázali nějakou násilnou hru? Pokud vím, tak snad nikdy... a nechci to přivolat ani zakřiknout!) a samolepka na steelbooku? Pff! takovou prkotinu bych opravdu neřešil... :)

    • Elmurdil

      UchihaNaoto: Jak může steelbook být zehodnocen když stačí samolepku odstranit je to samolepka není to tam vyryté a lepkavá stopa kterou zmiňujete se dá také odstranit. Jde pouze o nepříjemnost a nic víc.
      Tohle si děla Sony, takže je nepodstatné a zbytečné aby obchod informoval o této věci když oni si to stejně udělají jak chtějí.
      Navíc srovnávat Německo s Českou republikou je jako srovnávat jablka s hruškami a pokud se nepletu tak na Německý trh byl dodáván jiný steelbook ke Spidermanovi než ten co byl u nás.
      Přesto, bych Váš komentář spíše uvedl na diskuzním fóru Sony ne zde.


    • UchihaNaoto

      Já jenom doufám,že v den vydání až si edici přijdu vyzvednout a doma rozbalím tak na mě nevykoukne ta debilní propagační nálepka na steelbooku.Tohle mě naposledy pěkně nasralo u Spidermana.Takhle je potom ten steelbook znehodnocený a jak idiot si to musím sloupávat sám a ještě to někdy zanechá tu lepkavou stopu.Tomu říkám úspěch Sony.Koupíš si edici za plnou cenu d1 a oni ti to takhle znepříjemní.Doufám,že je o tom někdo informuje at to nalepí aspoň na ten celofán a né vyloženě na steelbook.Nechápu v jiných zemích s tím není problém např sousední Německo tu nálepku vůbec nemělo,ale z nějakého debilního důvodu si asi myslí,že v ČR to být může.Tak zapřísahám Českou Sony at se vyvaruje tomuto nechutnému nalepení na steelbook.

    • Tomáš

      Tiež som tu collectorku nikde v ČR nevidel, stále neviem ktorý obchod to mal. Pozeral som všetky ktoré poznám a nič a to som pozeral odkedy ju ohlásili.

    • Peterson

      Jestli se nepletu tak sony se rozhodlo dát collectorku jen jednomu prodejci a tam je už asi týden vyprodaná.

    • Petr

      Zdravím furt nic o sběratelce nevíte???

    • RomiDush

      Jsem napnutej jak kšandy :)

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Michal: Vlastní dárek rozhodně plánujeme :)

      Zmínky o konkurenčních obchodech jsou automaticky mazány. Díky za pochopení, to sem opravdu nepatří.

    • Ondra

      Jeste by to chtelo, aby ta krabicka mela stejnou velikost jako treba Uncharted kolekce / 4ka limited... A nebylo to zbytecne velke ala Spider-man. S tou velikosti u nej to byl krok bokem :(

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Michal: Nevíme kdo edici bude mít. Každopádně to není téma do této diskuze. Děkujeme.

    • ThePetr

      Michal: Blba otazka... :)

    • Martin

      Sony se rozhodlo, že dá sběratelku pouze jednomu obchodu v ČR

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Tom: Je to uvedeno přímo na oficiálním obrázku (najdete ho u hry). Tak snad Sony nelže :)

    • Tom

      Vý te to jistě že tam bude Originální soundtrack (digitálně i fyzicky)?

    • RomiDush

      Záleží, co ve sběratelce bude... pokud by byla za rozumnou cenu a se soškou (ne s akční figurkou), tak bych do ní šel taky...

    • BackPa

      Zatím speciálka a snad sběratelka bude. Pokuď bude mít dobrou cenu, tak do ní jdu.

    • UchihaNaoto

      Snad bude nějaký lákavý dárek od Xzonu.

    • Rostislav

      Též doufám že se u vás objeví sběratelská edice jinak mi nezbyde než jít do téhle :-)

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Na informace o sběratelce zatím čekáme na české Sony. Vždy to nějaký čas trvá.

    • Mitryl

      Taky by mě zajímalo, zda sběratelka bude či ne?

    • The Petr

      Zdravim Sberatelka nebude? diky za odpoved

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla