DOOM: Collectors Editon
PS4

4 799
Nákupem získáte 144 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: FPS, Hororové
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 24233
  • SBĚRATELSKÁ EDICE OBSAHUJE

    - 30 cm vysokou detailní figurku Revenanta, jenž stojí na LED podsvícené turbíně
    - sběratelský steelbook

    DOOM: Collectors Editon (PC)

    DOOM je zpět a vrací se ke svým kořenům. Rychlá, brutální a extrémně chytlavá střílečka, bez zbytečného balastu okolo. Děsiví démoni, neuvěřitelně destruktivní zbraně a rychlý pohyb postavy slibují přesně tu intenzivní střílečku, kterou od nového DOOMa očekáváme.




    MASAKR NA MARSU
    Přišli jste sem z jediného důvodu. Obří výzkumný komplex na Marsu, Union Aerospace Corporation (UAC), je napaden pekelnými démony, kteří si nepřišli jen pokecat. Jako starý dobrý DOOM mariňák tak máte jediný úkol. Zabít je všechny! 

    NELÍTOSTNÁ KAMPAŇ
    Tady nenajdete žádné krytí za sloupem nebo doplňování zdraví schováváním pod stolem. Na tyhle věci pro slečínky zapomeňte. Místo toho popadněte svůj arzenál, včetně legendární dvouhlavňovky nebo BFG a jděte ty démony pořádně zmasakrovat! Propracovanější boj na blízko a dorážečky se postarají o neuvěřitelně brutální podívanou.

    DOOM (PC)

    OLD-SCHOOL MULTIPLAYER
    Rozstřílejte své kamarády v klasickém multiplayeru ze staré školy. Rychlá arénová akce, kde není čas na nějaké taktizování u kafíčka. Sejmi nebo budeš sejmut! Najdete zde jak klasické herní módy, tak i spoustu nových. Svou postavu si budete moci namixovat ze sady různých skillů, zbraní a unikátních power-upů, jako třeba proměna v démona. 

    NEKONEČNÉ MOŽNOSTI
    Ve hře najdete také SnapMap - všemocný, ale snadno použitelný editor vlastních úrovní. I bez znalostí level designu se budete moci jednoduše vrhnout do tvorby vlastních map. Upravíte si dle sebe či úplně změníte hratelnost nebo vytvoříte vlastní nové herní módy. Svůj výtvor si můžete ihned zahrát a podělit se o něj s kamarády. Vše přímo ve hře a s pár tlačítky.

    DOOM (PC)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (11)

    • kamilpetras

      Já koukal od oznámení každý den min. třikrát a mám jí... jo kluci to si musíte hlídat sami. Určitě budou na prodej i na jiných webech. Hlídat si to...

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      9Fox: Jak jsem zmiňoval, určitě napište na xzone@xzone.cz pokud máte zájem o sběratelku na jinou platformu. Když někdo jiný objednávku zruší, tak ji obratem získáte vy.

      Běžné edice klidně objednávejte, objednávky jsou u nás nezávazné, takže se nic neděje pokud ji pak zrušíte :)

    • 9Fox

      asi nic nevyřveme takže blahopřeji všem na které se dostalo;-) a v každém případě budu asi objednávat vše co si budu myslet že vyjde jako sběratelka a pak budu rušit objednávky , jinak to asi nepůjde...

    • 9Fox

      smauglock01: asi si to předobjednal pozdě a tím na tebe už nevyšla řada...

      mě se ten system nelibí koukám každý den a několikrat za den na Xzone jestli nemá sběratelské edice a bum dozvídám se že se na mě nedostane , byl bych šťastnější kdybych se dozvěděl že se k nám edice nedostala nehlodalo by mě to tak moc :-D

    • smauglock01

      Jenom jak to myslite prednost, jako že jim poslete e-mail, jestli ji nechtej zamenit nebo jak?
      PS: Doom mam od vás předobjednanej už dlouho

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      9Fox: Nikdo nevěděl, že nějaká Collectorka bude, dokud ji Bethesda neoznámila. Poté probíhalo jednání, zda bude i v ČR.

      Už řadu let u nás funguje, že lidé z předobjednávkou běžné edice mají přednostní nárok na změnu na sběratelskou edici. Zákazníci jsou s tímto systémem velmi spokojeni.

    • 9Fox

      vědět to že si musím předobjednat obič edici abych měl collectorku tak bych to udělal , jak má člověk vědět ze nějaká vyjde? jsem taky dost rozčílen , dokonce jsme se ptal na informacích a nikdo žádné informace v tomhle ohledu nedal že nějaká collectorka bude...

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      smauglock01: Bohužel se nedostaly ani do volného prodeje. Vždy u nás mají přednost zákaznici s předobjednávkou běžné edice, kteří jsou dopředu informování o možnosti přejít na sběratelskou edici. V případě Doomu se tímto způsobem edice ihned rozebrala.

      Určitě ale napište na xzone@xzone.cz pokud máte zájem o sběratelku na jinou platformu. Vzhledem k vyšší ceně si to vždy velké procento lidí nakonec rozmyslí a je tak velká šance, že se na vás dostane.

    • smauglock01

      Zdravim, nemohly byste hlásit nejak dopředu kdy bude zahajen prodej te ci one collectorky? Nebo aspon na facebooku to oznamit? Studuji a tohle me dokáže jenom vytočit když dáte do prodeje sberatelksou edici dopoledne když studuji.

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      9Fox: Ostatní edice se bohužel okamžitě vyprodali. Kusů je velmi málo a pravděpodobně rychle zmizí i PS4 verze.

    • 9Fox

      Zdravím budou k dispozici i jiné platformy?

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly