Mage Knight

1 499
Nákupem získáte 45 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Merchandise: Desková hra
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 21895
  • Představte si, že se stanete rytířem, bojovníkem, který mistrně vládne mečem. Nebo byste byli raději mágem, který zná mocná zaklínadla? Mage Knights, tedy rytíři-mágové jsou obojí současně. Nikdo neví, kde se tyto podivné postavy vzaly a nikdo nezná jejich motivy, mnozí je však pokládají za hrdiny a osvoboditele a ochotně vstupují do řad jejich vojsk; většina lidí se jich však obává.
    Jste jedním z Mage Knights, kdysi dávno jste se zavázali k naprosté oddanosti tajnému koncilu a odměnou jste získali nezměrnou sílu, přislibující slávu, moc, vědění a bohatství. Sami si zvolte, jak se svou mocí naložíte - vše co získáte bude jen vaše, je ale třeba dostát závazku a splnit koncilem zadaný úkol.

    Mage Knight je hra od nejznámějšího českého autora deskových her Vlaadi Chvátila. Ve hře se stáváte hrdinou, který putuje krajinou, najímá armády a zabíjí příšery. Svým námětem připomíná populární počítačovou hru Heroes of Might and Magic.
    Jedná se o velmi komplexní fantasy hru s deckbuldingovými prvky a množstvím scénářů pro různé počty hráčů - hru lze hrát i sólo a s rozdílnou mírou soupeření (od naprosté spolupráce po vysoce soutěžní hru).

    Během hry hráči putují krajinou (hrací plán je tvořen během hry přidáváním mapových dílů, jejichž pořadí je částečně náhodné, každá hra proto probíhá odlišně) a bojují s nepřáteli i mezi sebou navzájem. Pohyb po mapě i boj se řídí kartami s různými vlastnostmi.
    Je výhodné používat karty k účelu, ke kterému jsou určeny, ale protože má hráč v ruce vždy jen omezený počet karet, může k pohybu i boji využít libovolnou kartu, jen s menší silou. Hráči tak přizpůsobují své plány aktuálním kartám nebo zvažují, jaké karty použít a jaké (a kolik) si ponechat do příštího tahu.
    Během hry mohou hráči také získat další karty, které si zařadí do svého balíčku. Mění se i počet karet, které hráči mohou mít v ruce a jejich hrdinové se tak stávají silnější a mohou bojovat se silnějšími nepřáteli. Do hry také vstupují karty zranění, které nelze nijak využít a efektivně tak snižují hráčovu sílu, dokud si zranění nevyléčí.

    Hra je určena náročnějším hráčům, kterým nevadí poněkud obsáhlejší soubor pravidel. Ten oplátkou poskytuje značnou variabilitu a rozmanitost při hraní.

    Charakteristiky:
    Počet hráčů: 1-4
    Doporučený věk: od 14 let
    Délka hry: 60-240 minut (ve více hráčích delší hrací doba)

    Obrázky :
    • obrázek Mage Knight
    • obrázek Mage Knight
    • obrázek Mage Knight
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly