F1 2019
PS4

1 699
Nákupem získáte 68 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Pro všechny
Štítky: Auta, Formule, Okruhové závodění
Typ hry: Hra pro jednoho hráče, Hra pro více hráčů
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 33460
  • F1 2019 vás jakožto oficiální videohra turnaje Fia Formula One World Championship vyzve, abyste porazili své rivaly v té nejambicióznější hře ze světa F1 v historii vydavatele Codemasters. F1 2019 obsahuje všechny oficiální týmy a závodníky a všech 21 okruhů ze sezóny 2019. Letos hra obsáhne i F2, přičemž hráči budou moct dokončit sezónu 2018 s profesionály jako George Russell, Lando Norris a Alexander Albon.


    VĚTŠÍ REALISTIČNOST

    Díky většímu důrazu na grafickou kvalitu se prostředí dočkalo podstatného vylepšení a tratě ve hře ožívají jako nikdy dřív. Noční závody byly zcela přepracovány a nyní dosahují výrazně vyšší úrovně realismu. Vylepšený zvuk a vizuály v rámci vysílání F1 navíc ještě podtrhují realismus všech aspektů závodního víkendu.

    F1 2019 - Anniversary Edition (PC)

    PORAZTE SVÉ SOUPEŘE
    Utkejte se s těmi největšími rivaly z F2 i F1. Začněte svou cestu skrz F2 a připomeňte si sezónu 2018 s mistry, jako jsou George Russell, Lando Norris a Alexander Albon, ještě předtím, než zahájíte sezónu 2019 F1, a prožijete tu největší rivalitu na poli motosportu včetně souboje mezi Lewisem Hamiltonem a Sebastianem Vettelem. Vybudujte si reputaci a porazte své soupeře v příběhovém režimu F2 Story Mode, než naplno rozjedete šampionát F1 2019.

    F1 2019 - Anniversary Edition (PC)

    VYLEPŠENÉ ZÁZNAMY A SDÍLENÍ
    Vylepšené záznamy a funkce sdílených okamžiků – Přehrajte si své nejlepší okamžiky a sdílejte je díky nové funkci automatických sestřihů ze závodu. Ve hře se objeví 18 staronových vozů z F1 2018.

    F1 2019 - Anniversary Edition (PC)

    E-SPORT
    F1 2019 zahrnuje oblast e-sportů, kde hráči získají ty největší a nejdůležitější novinky z F1 Esports Series. Díky e-sportovní sekci je mnohem snazší přihlásit se do online kvalifikace a účastnit se jí a také si hlídat chystané soutěže v kalendáři.

    F1 2019 - Anniversary Edition (PC)

    VÍCE HRÁČŮ
    Nová funkce League hráčům umožní vyhledávat a zakládat vlastní turnaje, soutěžit v týdenních výzvách a upravit si Regulation Car F1 pro rok 2019, navržené ve spolupráci s Rossem Brawnem a Patem Symondsem.

    F1 2019 - Anniversary Edition (PC)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly