FIFA 20 - Champions Edition
PS4

1 799
Nákupem získáte 36 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Pro všechny
Štítky: Fotbal
Typ hry: Hra pro jednoho hráče, Hra pro více hráčů, Online multiplayer, Lokální multiplayer
Jazyk: České titulkyČeské titulky, AngličtinaAngličtina, PolštinaPolština, MaďarštinaMaďarština
Kód produktu: 30638
  • FIFA 20 - Champions Edition (PS4)

    Nová FIFA 20 vrací fotbal zpět do ulic, spolu s autentickou kulturou, kreativitou a stylem. Nový režim VOLTA nabídne mnoho způsobů, jak si užít pouliční fotbal. Hrát budete moci 3v3 Rush (což znamená bez brankaře), 4v4, 4v4 Rush, 5v5 a také profesionální futsal. Další novinky budou následovat.



    EA SPORTS VOLTA

    Nový herní režim vrací fotbal zpět do ulic a představí autentickou kulturu, kreativitu a jedinečný styl malé kopané. Vytvořte si hráče, vyjádřete svůj styl a zahrajte si různé formy volně plynoucího fotbalu v prostředích po celém světě.

    VYJÁDŘETE SVŮJ STYL
    Pomocí zcela nového herního systému kladoucího důraz na fotbalový realismus. Nový režim je inspirovaný malou kopanou, která se hraje v ulicích, na pláccích a na futsalových hřištích po celém světě. VOLTA vtáhne hráče do dění pomocí nových nástrojů, jako jsou zjednodušené finty a triky, nové efektní animace a dokonce možnost využívat mantinely pro odrazy míče.

    HRÁČ VOLTA
    VOLTA Football umožňuje nespočet možností, jak si uzpůsobit hráče ke svému obrazu – od oblečení, účesu a testování po oslavná gesta ve hře. Vytvořte si mužskou, nebo ženskou postavu a předveďte se s nimi v různých herních režimech v rámci VOLTA Football.

    REŽIMY VOLTA
    V režimu VOLTA Výkop se utkáte v ulicích se svými oblíbenými profesionálními týmy. Ve Svět VOLTA si pak budujete svůj vlastní tým v režimu jednoho hráče proti komunitou vytvořeným mužstvům v různých lokalitách a v rámci rozmanitých formátů. Nezapomenutelný příběh můžete zažít v režimu Příběh Volta. Liga VOLTA je pak on-line režim, kdy se utkáte s hráči z celého světa v rámci nových formátů.

    FOTBALOVÁ INTELIGENCE
    Ta odemyká bezkonkurenční možnosti v oblasti realističnosti herního systému. Každý okamžik na hřišti bude působit věrohodněji: situace s míčem, bez míče i míč jako takový. Systém je postaven na třech základních pilířích: rozhodující momenty (situace s míčem), autentický průběh zápasu (bez míče) a fyzika míče (míč jako takový). Díky tomuto přístupu se uživatel ocitne v centru každého zápasu.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (1)

    • Lukáš

      Dobrý den, mám předobjednanou tuhle verzi hry. Můžu se zeptat, kdy budete odesílat? Děkuji.

  • Recenze (0)

Mohlo by se vám líbit

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly