Ghost of Tsushima - Collectors Edition (poškozený obal)
PS4

4 499
Nákupem získáte 160 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Štítky: FPS, TPS, Open-world, Samurajové, Poškozený obal
Typ hry: Hra pro jednoho hráče
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 34112
Hra také dostupná pro:  PS5
  • Autoři série Infamous představují novou akční adventuru v otevřeném světě. Podíváme se v ní do feudálního Japonska, kde pocítíme sílu Mongolské říše z první ruky. Mongolská říše při svém tažení na Východ zpustošila koncem 13. století celé národy. Mezi japonskou pevninou a obrovskou mongolskou invazní flotilou, které velí nelítostný a prohnaný generál Khotun Khan, stojí pouze ostrov Cušima.
    COLLECTOR'S EDITION OBSAHUJE

    - hru Ghost of Tsushima s českými titulky
    - exkluzivní steelbook
    - látkovou mapu ostrova Cušima
    - Sašimoto válečnický prapor
    - Furošiki šátek
    - Sakaiovu masku s podstavcem
    - miniartbook od vydavatelství Dark Horse
    - dynamické téma pro PS4 - Samuraj (digitálně)
    - sadu vzhledu válečníka Cušimy (digitálně)
    - herní předměty (digitálně)
    - komentář režiséra (digitálně)

    Ghost of Tsushima - Collectors Edition (PS4)

    Obal edice je poškozený (foto). Vše ostatní je v naprostém pořádku a edice je nerozbalená.


    ZA SVOBODU

    Po první vlně mongolského útoku ostrov hoří a samurajský válečník Jin Sakai jako jeden z posledních členů svého rodu přežívá. Je rozhodnutý udělat za každou cenu cokoli, aby ochránil svůj lid a znovu získal svůj domov. Musí odsunout stranou tradice, které ho jako válečníka formovaly, najít si novou cestu zvanou Ghost a vést nekonvenční válku za svobodu Cušimy.

    Ghost of Tsushima (PS4)

    KRÁSA CUŠIMY
    Vydejte se za hranice bitevního pole a zažijte život ve feudálním Japonsku jako nikdy dřív. V této akční adventuře v otevřeném světě se budete toulat širou krajinou a rozlehlým územím, potkávat propracované postavy, objevovat starobylé památky a odkrývat skrytou krásu Cušimy.

    Ghost of Tsushima (PS4)

    KLID, HARMONIE A POTĚŠENÍ
    Prozkoumejte propracované oblasti ukazující rozmanitost života na tomto rozlehlém ostrově – od rozvlněných polí a tichých svatyň až po starobylé lesy, vesnice a drsnou horskou krajinu. Hledejte klid v tichých momentech přírodní harmonie a potěšení ve chvílích, jež budete sdílet s lidmi, kterým cestou pomůžete.

    Ghost of Tsushima (PS4)

    SAMURAJ
    Jin byl vychován a vycvičen po způsobu samuraje. Když Mongolové snadno porazili jednotky samurajů, Jinovi se zhroutil svět. Stojí před nejtěžším rozhodnutím svého života: ctít tradice a obyčeje své samurajské výchovy a vést boj, který nemůže vyhrát, nebo se odchýlit od své samurajské cesty a ochránit ostrov a jeho lid jakýmikoli nezbytnými prostředky?

    Ghost of Tsushima (PS4)

    NEPŘEDVÍDATELNĚ DĚSIVÍ NEPŘÁTELÉ
    Ve své honbě za znovuzískáním Cušimy musí Jin vyhledat radu a podporu starých přátel a nových nečekaných spojenců. Musí se rozejít s tradicí, stát se novým typem válečníka a za každou cenu ochránit to, co zbylo z jeho domova a lidu. Mongolští nepřátelé jsou v boji i svou výzbrojí nepředvídatelní a děsiví. Získejte navrch tím, že si osvojíte Jinovy dovednosti a naučíte se novou taktiku na obranu ostrova a na ochranu lidu Cušimy.

    Ghost of Tsushima (PS4)

    JEDINEČNÝ ZÁŽITEK
    Se svou katanou vyzvěte své protivníky v přímém boji zblízka v jedinečném bojovém samurajském zážitku, který vás vtáhne do akce. Mistrovsky si osvojte luk a se smrtící přesností eliminujte vzdálená nebezpečí. Zdokonalte svou stealth taktiku a překvapivými útoky dezorientujte a přepadněte nepřipraveného nepřítele. Přizpůsobivá krajina a organický přístup k boji dělá z Cušimy dokonalé hřiště, kde můžete kombinovat dovednosti, zbraně a taktiku a nalézt pro svůj hrací styl perfektní bojovou směs. Přizpůsobivost a kreativita se v probíhajícím Jinově příběhu stanou vašimi největšími zbraněmi.

    Ghost of Tsushima (PS4)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly