GRIP: Combat Racing
PS4

999
Nákupem získáte 40 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Sci-Fi
Typ hry: Hra pro jednoho hráče, Hra pro více hráčů, Online multiplayer, Lokální multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 29697
  • Bojová závodní hra GRIP přináší vysokooktanové, neúprosné závodění v krkolomných rychlostech s vozidly napěchovanými těžkými zbraněmi. Svět těchto závodů, který se postupně vyvinul z dnešního nelegálního pouličního závodění, je ve svém jádru brutální a nekonečně bezohledný. Nestačí jen vyhrát závod – nesmrtelnou slávu vám přinese jedině nemilosrdná destrukce, s níž se během závodu vypořádáte se svými soupeři.



    ZNIČIT CO SE DÁ

    Prohánějte se po stěnách, po stropech a vlastně po čemkoliv, co se dostane pod pneumatiky vašeho vozidla… Chcete-li přežít závod napříč vesmírem, musíte poznat tajemství všech adrenalinových tratí, odhalit užitečné finty a provádět ohromující kaskadérské kousky. Vyberte si některé z patnácti dostupných vozidel, postupně ho vylepšujte, palte po svých protivnících ze smrtících zbraní a využívejte výhod zničitelného prostředí. Jedině tak ostatní závodníky nejenom porazíte, ale dočista rozdrtíte.

    GRIP: Combat Racing (PS4)

    ZBĚSILÁ JÍZDA
    V závodní hře GRIP, ve které se prostředí popírající gravitaci střetávají se zkázonosným arzenálem originálních zbraní, na vás čeká ten nejrychlejší a nejsoutěživější závodní zážitek všech dob. Kombinace nabušeného soundtracku, nervy drásajícího závodění ve zběsilých rychlostech a intenzivní bojové akce vám zaručeně přinese nespočet nezapomenutelných herních okamžiků.

    GRIP: Combat Racing (PS4)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla